TOUR OF THE GILA
 
 United States of America
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
2012   2.2    Rory Sutherland    Chad Beyer    Joseph Lloyd Dombrowski  
2013   2.2    Philip Deignan    Philip Gaimon    Francisco Mancebo Perez  
2014   2.2    Carter Jones    Gregory Juel Brenes Obando    Robert Britton  
2015   2.2    Robert Britton    Daniel Alexander Jaramillo Diez    Gavin Mannion  
2016   2.2    Lachlan Morton    Alexander Cataford    Robert Britton  
2017   2.2    Evan Huffman    Serghei Tvetcov    Taylor Eisenhart  
2018   2.2    Robert Britton    Gavin Mannion    Kyle Murphy  
2019   2.2    James Piccoli    Oscar Sevilla Rivera    Nickolas Zukowsky  

2 victories: Robert Britton (can)