NOMMAY
 
 France
Discipline: Cyclo Cross
Note:  
 

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
2000    NE     Annabella Stropparo    Laurence Leboucher    Danielle Jansen  
2000    CW     Laurence Leboucher    Virginie Souchon    Marie-Hélène Coulon  
2002    CW     Lynne Bessette    Corine Dorland    Reza Ravenstijn-Hormes  
2004    CDM     Hanka Kupfernagel    Maryline Salvetat    Daphny Van Den Brand  
2005    CDM     Hanka Kupfernagel    Daphny Van Den Brand    Maryline Salvetat  
2005    CW     Maryline Salvetat    Laurence Leboucher    Corinne Sempé  
2007    CDM     Laurence Leboucher    Maryline Salvetat    Hanka Kupfernagel  
2007    CW     Pavla Havlikova    Laurence Leboucher    Sanne Cant  
2008    CDM     Katherine Compton    Hanka Kupfernagel    Georgia Gould  
2009    CDM     Katherine Compton    Marianne Vos    Sanne Van Paassen  
2010    C1     Hanka Kupfernagel    Jasmin Egger-Achermann    Caroline Mani  
2011    C1     Lucie Chainel-Lefevre    Hanka Kupfernagel    Gabriella Durrin (Day)  
2014    CDM     Marianne Vos    Helen Wyman (Saunders)    Eva Lechner  
2015    C2     Lucie Chainel-Lefevre    Caroline Mani    Lisa Heckmann  
2016    C1     Perrine Clauzel    Perrine Clauzel    Evita Muzic  
2018    CDM     Katherine Compton    Kaitlin Keough (Antonneau)    Pauline Ferrand-Prévot  
2020    CDM     Annemarie Worst    Ceylin Del Carmen Alvarado    Katherine Compton  

3 victories: Katherine Compton (usa), Hanka Kupfernagel (ger)
2 victories: Lucie Chainel-Lefevre (fra), Laurence Leboucher (fra)