NC SWITZERLAND
 
 Switzerland
Discipline: Cyclo Cross
Note:  
 

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
2000   CN    Chantal Daucourt    Alexandra Bähler    Lea Flückinger  
2001   CN    Alexandra Bähler    Franziska Wymann-Ebinger    Magali Savioz  
2002   CN    Alexandra Bähler    Vroni Fuhrer    Mireille Chabloz  
2003   CN    Alexandra Bähler    Lea Flückinger    Cindy Chabbey  
2004   CN    Alexandra Bähler    Lise Müller    Noémi Marguet  
2005   CN    Alexandra Bähler    Sonja Traxel    Jasmin Egger-Achermann  
2006   CN    Petra Henzi    Alexandra Bähler    Andrea Wolfer  
2007   CN    Katrin Leumann    Franziska Röthlin    Alexandra Bähler  
2008   CN    Jasmin Egger-Achermann    Katrin Leumann    Alexandra Bähler  
2009   CN    Jasmin Egger-Achermann    Katrin Leumann    Alexandra Bähler  
2010   CN    Jasmin Egger-Achermann    Katrin Leumann    Jennifer Sägesser  
2011   CN    Jasmin Egger-Achermann    Katrin Leumann    Fabienne Niederberger  
2012   CN    Jasmin Egger-Achermann    Katrin Leumann    Lise-Marie Henzelin  
2013   CN    Jasmin Egger-Achermann    Katrin Leumann    Lise-Marie Henzelin  
2014   CN    Sina Frei    Katrin Leumann    Jane Nüssli  
2015   CN    Sina Frei    Olivia Hottinger    Milena Landtwing  
2016   CN    Sina Frei    Nicole Koller    Lise-Marie Henzelin  
2017   CN    Jasmin Egger-Achermann    Lise-Marie Henzelin    Nicole Koller  
2018   CN    Jasmin Egger-Achermann    Katrin Leumann    Svenja Wüthrich  
2019   CN    Jolanda Neff    Nicole Koller    Lara Krähemann  
2020   CN    Zina Barhoumi    Chrystelle Baumann    Tanja Blickenstorfer  
2021   CN    Nicole Koller    Zina Barhoumi    Charline Fragnière  
2022   CN    Alessandra Keller    Rebekka Estermann    Lise-Marie Henzelin  

8 victories: Jasmin Egger-Achermann (sui)
5 victories: Alexandra Bähler (sui)
3 victories: Sina Frei (sui)