NOMMAY
 
 France
Discipline: Cyclo Cross
Note:  
 

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
1995         Mike Kluge    Dominique Arnould    David Pagnier  
1996    CDM     Richard Groenendaal    Daniele Pontoni    Mario De Clercq  
1999    CDM     Adri Van Der Poel    Daniele Pontoni    Mario De Clercq  
2000    C2     Daniele Pontoni    Richard Groenendaal    Mario De Clercq  
2000    C2     Regis Duros    Guillaume Benoist    Ondrej Lukes  
2002    CDM     Erwin Vervecken    Mario De Clercq    Richard Groenendaal  
2004    CDM     Bart Wellens    Richard Groenendaal    Erwin Vervecken  
2005    CDM     Sven Nys    Tom Vannoppen    Sven Vanthourenhout  
2005    C2     Francis Mourey    Christian Heule    Arnaud Labbe  
2007    CDM     Sven Nys    Bart Wellens    Gerben De Knegt  
2007    C2     Francis Mourey    Radomir Simunek    John Gadret  
2008    CDM     Lars Boom    Sven Nys    Bart Wellens  
2009    CDM     Niels Albert    Zdenek Stybar    Sven Nys  
2010    C1     Nicolas Bazin    Christian Heule    Jan Denuwelaere  
2011    C1     Francis Mourey    Steve Chainel    Enrico Franzoi  
2014    CDM     Tom Meeusen    Francis Mourey    Philipp Walsleben  
2015    C2     Francis Mourey    Diether Sweeck    Julien Taramarcaz  
2016    C1     ClĂ©ment Venturini    Melvin Rulliere    Arnold Jeannesson  
2018    CDM     Mathieu Van Der Poel    Wout Van Aert    Toon Aerts  
2020    CDM     Eli Iserbyt    Toon Aerts    Laurens Sweeck  

4 victories: Francis Mourey (fra)
2 victories: Sven Nys (bel)