NC NETHERLANDS
 
 Netherlands
Discipline: Cyclo Cross

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
1973    CN     Cees Zoontjens    Jan Van Katwijk    Jos Van Der Vleuten  
1974    CN     Hennie Kuiper    Cees Zoontjens    Wim Prinsen  
1975    CN     Hennie Kuiper    Wim Prinsen    Jan Brinkman  
1976    CN     Gerrit Scheffer    Jan Brinkman  
1977    CN     Gertie Wildeboer    André Gevers  
1978    CN     Kees Van De Wereld    Gertie Wildeboer  
1979    CN     Kees Van De Wereld    Barry Adema    Cornelis Berkhouwer  
1980    CN     Kees Van De Wereld    Reinier Groenendaal    Hennie Stamsnijder  
1981    CN     Hennie Stamsnijder    Reinier Groenendaal    Wil Brouwers  
1982    CN     Hennie Stamsnijder    Kees Van De Wereld    Frans Francissen  
1983    CN     Hennie Stamsnijder    Adri Van Der Poel    Kees Van De Wereld  
1984    CN     Hennie Stamsnijder    Adri Van Der Poel    Kees Van De Wereld  
1985    CN     Reinier Groenendaal    Hennie Stamsnijder    Adri Van Der Poel  
1986    CN     Hennie Stamsnijder    Henk Baars    Frank Van Bakel  
1987    CN     Hennie Stamsnijder    Huub Kools    Frank Van Bakel  
1988    CN     Hennie Stamsnijder    Adri Van Der Poel    Henk Baars  
1989    CN     Adri Van Der Poel    Henk Baars    Reinier Groenendaal  
1990    CN     Adri Van Der Poel    Reinier Groenendaal    Frank Van Bakel  
1991    CN     Adri Van Der Poel    Henk Baars    Martin Hendriks  
1992    CN     Adri Van Der Poel    Huub Kools    Henk Baars  
1993    CN     Henk Baars    Edward Kuijper    Adri Van Der Poel  
1994    CN     Richard Groenendaal    Henk Baars    Edward Kuijper  
1995    CN     Adri Van Der Poel    Richard Groenendaal    Erik Boezewinkel  
1996    CN     Richard Groenendaal    Wim De Vos    Adri Van Der Poel  
1997    CN     Wim De Vos    Richard Groenendaal    Adri Van Der Poel  
1998    CN     Richard Groenendaal    Adri Van Der Poel    Wim De Vos  
1999    CN     Adri Van Der Poel    Wim De Vos    Maarten Nijland  
2000    CN     Richard Groenendaal    Adri Van Der Poel    Wim De Vos  
2001    CN     Richard Groenendaal    Wim De Vos    Gerben De Knegt  
2002    CN     Gerben De Knegt    Richard Groenendaal    Wim De Vos  
2003    CN     Richard Groenendaal    Gerben De Knegt    Camiel Van Den Bergh  
2004    CN     Richard Groenendaal    Wilant Van Gils    Maarten Nijland  
2005    CN     Richard Groenendaal    Wilant Van Gils    Maarten Nijland  
2006    CN     Gerben De Knegt    Richard Groenendaal    Wilant Van Gils  
2007    CN     Lars Boom    Richard Groenendaal    Gerben De Knegt  
2008    CN     Lars Boom    Thijs Al    Richard Groenendaal  
2009    CN     Lars Boom    Thijs Al    Richard Groenendaal  
2010    CN     Lars Boom    Gerben De Knegt    Thijs Al  
2011    CN     Lars Boom    Gerben De Knegt    Eddy Van IJzendoorn  
2012    CN     Lars Boom    Thijs Van Amerongen    Niels Wubben  
2013    CN     Lars Van Der Haar    Lars Boom    Thijs Van Amerongen  
2014    CN     Lars Van Der Haar    Corné Van Kessel    Thijs Van Amerongen  
2015    CN     Mathieu Van Der Poel    David Van Der Poel    Lars Van Der Haar  
2016    CN     Mathieu Van Der Poel    Lars Van Der Haar    David Van Der Poel  
2017    CN     Mathieu Van Der Poel    Corné Van Kessel    Lars Van Der Haar  
2018    CN     Mathieu Van Der Poel    Lars Van Der Haar    David Van Der Poel  
2019    CN     Mathieu Van Der Poel    Lars Van Der Haar    Corné Van Kessel  
2020    CN     Mathieu Van Der Poel    Lars Van Der Haar    Joris Nieuwenhuis  

8 victories: Richard Groenendaal (ned)
7 victories: Hennie Stamsnijder (ned)
6 victories: Lars Boom (ned), Adri Van Der Poel (ned), Mathieu Van Der Poel (ned)
3 victories: Kees Van De Wereld (ned)
2 victories: Gerben De Knegt (ned), Hennie Kuiper (ned), Lars Van Der Haar (ned)