WORLD CHAMPIONSHIPS U19
 
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year      Cat.   1   2   3  
1987      CM    Catherine Marsal    Aiga Zagorska    Elisabetta Guazzaroni  
1988      CM    Gitte Hjortflod Jensen    Esther Van Verseveld    Lotte Schmidt  
1989      CM    Deirdre Demet-Barry    Jessica Grieco    Elena Netchaeva  
1990      CM    Ina-Yoko Teutenberg    Jessica Grieco    Danielle Overgaag  
1991      CM    Elsbeth Van Rooy-Vink    Sally Timmis-Dawes    Fabiana Luperini  
1992      CM    Hanka Kupfernagel    Elisabeth Chevanne-Brunel    Marion Borst  
1993      CM    Elisabeth Chevanne-Brunel    Cinzia Faccin    Karine Boitier  
1994      CM    Diana Ziliute    Alla Epifanova    Evi Gensheimer  
1995      CM    Andrea Hänni    Kerstin Scheitle    Lisbeth Simper  
1996      CM    Alessandra D`Ettore    Oksana Saprykina    Martina Corazza  
1997      CM    Mirella Van Melis    Nicole Brändli    Sofie Andersson  
1998      CM    Tina Liebig    Olga Zabelinskaya    Natalie Bates  
1999      CM    Genevieve Jeanson    Trixi Worrack    Noemi Cantele  
2000      CM    Nicole Cooke    Magdalena Sadlecka    Clare Hall-Patch  
2001      CM    Nicole Cooke    Pleuni Van Gulik-Möhlmann    Maja Wloszczowska  
2002      CM    Suzanne De Goede    Claudia Stumpf    Monica Holler  
2003      CM    Loes Markerink    Irina Tolmacheva    Sabine Fischer  
2004      CM    Marianne Vos    Marta Bastianelli    Ellen Van Dijk  
2005      CM    Mie Becker Lacota    Marianne Vos    Rasa Leleivyte  
2006      CM    Rasa Leleivyte    Marina Romoli    Eleonora Patuzzo  
2007      CM    Eleonora Patuzzo    Cherise Willeit (Taylor)    Valentina Scandolara  
2008      CM    Jolien D`Hoore    Rossella Callovi    Hanna Amend  
2009      CM    Rossella Callovi    Pauline Ferrand Prévot    Susanna Zorzi  
2010      CM    Pauline Ferrand Prévot    Rossella Ratto    Coryn Labecki (Rivera)  
2011      CM    Lucy Van Der Haar (Garner)    Jessy Druyts    Christina Malling Siggaard  
2012      CM    Lucy Van Der Haar (Garner)    Eline Brustad    Anna Maria Zita Stricker  
2013      CM    Amalie Dideriksen    Anastasiia Chursina (Iakovenko)    Olena Demydova  
2014      CM    Amalie Dideriksen    Sofia Bertizzolo    Agnieszka Skalniak-Sojka  
2015      CM    Chloe Dygert-Owen    Emma White    Agnieszka Skalniak-Sojka  
2016      CM    Elisa Balsamo    Skylar Schneider    Susanne Andersen  
2017      CM    Elena Pirrone    Emma Cecilie Norsgaard Jørgensen    Letizia Paternoster  
2018      CM    Laura Stigger    Marie Le Net    Simone Boilard  
2019      CM    Megan Jastrab    Julie De Wilde    Lieke Nooijen  
2021      CM    Zoe Bäckstedt    Kaia Schmid    Linda Riedmann  
2022      CM    Zoe Bäckstedt    Eglantine Rayer    Nienke Vinke  

2 victories: Zoe Bäckstedt (gbr), Nicole Cooke (gbr), Amalie Dideriksen (den), Lucy Van Der Haar (Garner) (gbr)