NC SWEDEN ITT
 
 Sweden
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
1971      Elisabet Hoeglund  
1972      Elisabet Hoeglund  
1973      Marja-Leene Huhtiniemi  
1974      Anna-Karin Johansson    Marja-Leene Huhtiniemi    Elisabet Hoeglund  
1975      Marja-Leene Huhtiniemi    Elisabet Hoeglund    Christel Johansson  
1976      Tuulikki Jahre  
1977      Tuulikki Jahre    Ritva Mykkänen    Anna-Karin Johansson  
1978      Anna-Karin Johansson    Tuulikki Jahre    Kristina Ranudd  
1979      Tuulikki Jahre  
1980      Tuulikki Jahre    Pia Prim    Kristina Ranudd  
1981      Maria Johnsson    Tuulikki Jahre    Pia Prim  
1982      Maria Johnsson  
1983      Kathrine Lundström    Marie Höljer    Kristina Ranudd  
1984      Marie Höljer  
1985      Christina Vosveld  
1986      Christina Vosveld  
1987      Christina Vosveld  
1988      Christina Vosveld    Susanne Hakansson    Tuulikki Jahre  
1989      Christina Vosveld  
1990      Christina Vosveld  
1991      Marie Höljer  
1992      Christina Vosveld    Marianne Berglund    Annica Jonsson  
1993      Christina Vosveld    Elisabeth Westman    Marie Höljer  
1994      Susanne Ljungskog    Marie Höljer    Osa Andersson  
1995      Jenny Algelid    Marie Höljer    Helena Norrman  
1996      Jenny Algelid    Susanne Ljungskog    Marie Höljer  
1997      Jenny Algelid    Marie Höljer    Susanne Ljungskog  
1998      Jenny Algelid    Susanne Ljungskog    Marie Höljer  
1999      Jenny Algelid    Susanne Ljungskog    Marie Höljer  
2000      Jenny Algelid    Marie Höljer    Annica Jonsson  
2001      Madeleine Lindberg    Susanne Ljungskog    Veronika Andreasson  
2002      Jenny Algelid    Susanne Ljungskog    Lotta Green  
2003      Susanne Ljungskog    Madeleine Lindberg    Lotta Green  
2004      Susanne Ljungskog    Madeleine Lindberg    Lotta Green  
2005      Emma Johansson    Monica Holler    Madeleine Lindberg  
2006      Susanne Ljungskog    Veronika Andreasson    Eva Nyström  
2007      Emma Johansson    Eva Nyström    Marie Lindberg  
2008      Emma Johansson    Dorotea Isaksson    Camilla Larsson  
2009      Emilia Fahlin    Susanne Ljungskog    Emma Johansson  
2010      Emilia Fahlin    Emma Johansson    Sara Mustonen-Lichan  
2011      Emilia Fahlin    Emma Johansson    Sara Mustonen-Lichan  
2012      Emma Johansson    Malin Rydlund    Emilia Fahlin  
2013      Emma Johansson    Lisa Norden    Malin Rydlund  
2014      Emma Johansson    Eva Nyström    Malin Rydlund  
2015      Emma Johansson    Sara Mustonen-Lichan    Hanna Nilsson  
2016      Emma Johansson    Emilia Fahlin    Åsa Lundström  
2017      Lisa Norden    Åsa Lundström    Hanna Nilsson  
2018      Lisa Norden    Emilia Fahlin    Frida Knutsson  
2019      Lisa Norden    Nathalie Eklund    Hanna Nilsson  
2020      Lisa Norden    Nathalie Eklund    Emilia Fahlin  

8 victories: Emma Johansson (swe), Christina Vosveld (swe)
7 victories: Jenny Algelid (swe)
4 victories: Tuulikki Jahre (swe), Susanne Ljungskog (swe), Lisa Norden (swe)
3 victories: Emilia Fahlin (swe)
2 victories: Elisabet Hoeglund (swe), Marie Höljer (swe), Marja-Leene Huhtiniemi (swe), Anna-Karin Johansson (swe), Maria Johnsson (swe)