NC SWEDEN
 
 Sweden
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
1971      Ulla Nilsson  
1972      Ann Pettersson    Elisabet Hoeglund    Meeri Bodelid  
1973      Tuulikki Jahre    Marja-Leene Huhtiniemi    Meeri Bodelid  
1974      Eva Johansson    Agneta Asplund    Aase Bosager  
1975      Meeri Bodelid    Marja-Leene Huhtiniemi    Solvej Carlsson  
1976      Tuulikki Jahre    Anita Bergsten    Agneta Asplund  
1977      Tuulikki Jahre    Agneta Asplund    Anna-Karin Johansson  
1978      Kristina Ranudd    Tuulikki Jahre    Anna-Karin Johansson  
1979      Marianne Berglund    Inger Strandberg    Anna-Karin Johansson  
1980      Anna-Karin Johansson    Tuulikki Jahre    Kristina Ranudd  
1981      Maria Johnsson    Tuulikki Jahre    Agneta Asplund  
1982      Maria Johnsson    Tuulikki Jahre    Agneta Asplund  
1983      Kristina Ranudd    Marie Höljer    Kathrine Lundström  
1984      Marianne Berglund  
1985      Paula Westher (Svensson)  
1986      Paula Westher (Svensson)  
1987      Marianne Berglund  
1988      Marie Höljer    Tuulikki Jahre    Paula Westher (Svensson)  
1989      Marie Höljer    Paula Westher (Svensson)    Camilla Mild  
1990      Elisabeth Westman  
1991      Marianne Berglund  
1992      Christina Vosveld    Elisabeth Westman    Marie Höljer  
1993      Christina Vosveld    Elisabeth Westman    Marie Höljer  
1994      Susanne Ljungskog    Marie Höljer    Helena Norrman  
1995      Linda Hyden    Marie Höljer    Annelie Lundin  
1996      Susanne Ljungskog    Marie Höljer    Madeleine Lindberg  
1997      Susanne Ljungskog    Marie Höljer    Annelie Lundin  
1998      Susanne Ljungskog    Marie Höljer    Madeleine Lindberg  
1999      Madeleine Lindberg    Susanne Ljungskog    Marie Höljer  
2000      Madeleine Lindberg    Susanne Ljungskog    Jenny Algelid  
2001      Madeleine Lindberg    Maria Östergren    Åsa Hagberg  
2002      Nathalie Visser    Veronika Andreasson    Susanne Ljungskog  
2003      Susanne Ljungskog    Madeleine Lindberg    Camilla Larsson  
2004      Susanne Ljungskog    Monica Holler    Madeleine Lindberg  
2005      Susanne Ljungskog    Maria Östergren    Mirella Ehrin  
2006      Susanne Ljungskog    Monica Holler    Karin Aune  
2007      Angelica Agerteg    Linda Josefsson    Madeleine Olsson  
2008      Emilia Fahlin    Emma Johansson    Susanne Ljungskog  
2009      Jennie Stenerhag    Karin Aune    Marie Lindberg  
2010      Emma Johansson    Marie Lindberg    Sara Mustonen-Lichan  
2011      Emma Johansson    Jennie Stenerhag    Emilia Fahlin  
2012      Emma Johansson    Emilia Fahlin    Isabella Söderberg  
2013      Emilia Fahlin    Emma Johansson    Jessica Kihlbom  
2014      Emma Johansson    Malin Rydlund    Sara Mustonen-Lichan  
2015      Emma Johansson    Sara Mustonen-Lichan    Hanna Nilsson  
2016      Emma Johansson    Sara Mustonen-Lichan    Emilia Fahlin  
2017      Sara Penton    Ida Erngren    Hanna Nilsson  
2018      Emilia Fahlin    Lisa Norden    Sara Penton  
2019      Lisa Norden    Hanna Nilsson    Nathalie Eklund  
2020      Nathalie Eklund    Emilia Fahlin    Matilda Frantzich  

8 victories: Susanne Ljungskog (swe)
6 victories: Emma Johansson (swe)
4 victories: Marianne Berglund (swe)
3 victories: Emilia Fahlin (swe), Tuulikki Jahre (swe), Madeleine Lindberg (swe)
2 victories: Marie Höljer (swe), Maria Johnsson (swe), Kristina Ranudd (swe), Christina Vosveld (swe), Paula Westher (Svensson) (swe)