NC ITALY
 
 Italy
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1963   CN    Paola Scotti    Florinda Parenti    Anna-M. Santini  
1964   CN    Maria Cressari  
1965   CN    Florinda Parenti  
1966   CN    Elisabetta Maffeis  
1967   CN    Rosa D`Angelo  
1968   CN    Maria Cressari    Carla Bosio    Ivana Panzi  
1969   CN    Morena Tartagni    Maria Cressari    Carla Bosio  
1970   CN    Giuditta Longari    Morena Tartagni    Angela Marchesin  
1971   CN    Ivana Panzi    Morena Tartagni    Elisabetta Maffeis  
1972   CN    Maria Cressari    Elisabetta Maffeis    Morena Tartagni  
1973   CN    Maria Cressari    Morena Tartagni    Gianna Brovedano  
1974   CN    Carmen Menegaldo    Giuseppa Micheloni    Emanuela Menuzzo  
1975   CN    Luigina Bissoli    Maria Cressari    Morena Tartagni  
1976   CN    Bruna Cancelli    Patrizia Cassani    Rita Coden  
1977   CN    Luigina Bissoli    Bruna Cancelli    Adalberta Marcuccetti  
1978   CN    Rossella Galbiati    Francesca Galli    Anna Morlacchi  
1979   CN    Francesca Galli    Giuseppa Micheloni    Crist. Minuzzo  
1980   CN    Michela Tommasi    Rossella Galbiati    Lorena Moscon  
1981   CN    Rosanna Piantoni    Rossella Galbiati    Adalberta Marcuccetti  
1982   CN    Maria Canins    Francesca Galli    Adalberta Marcuccetti  
1983   CN    Patrizia Spadaccini    Adalberta Marcuccetti    Luisa Seghezzi  
1984   CN    Maria Canins    Roberta Bonanomi    Adalberta Marcuccetti  
1985   CN    Maria Canins    Maria Mosole    Cristina Menuzzo  
1986   CN    Bruna Seghezzi  
1987   CN    Maria Canins  
1988   CN    Maria Canins    Imelda Chiappa    Monica Bandini  
1989   CN    Maria Canins    Imelda Chiappa    Monica Bandini  
1990   CN    Elisabetta Fanton    Elisabetta Guazzaroni    Imelda Chiappa  
1991   CN    Lucia Pizzolotto    Valeria Cappellotto    Nadia Stramigioli  
1992   CN    Michela Fanini    Nadia Molteni    Valeria Cappellotto  
1993   CN    Imelda Chiappa    Michela Fanini    Sara Felloni  
1994   CN    Simona Muzzioli    Alessandra Cappellotto    Lucia Pizzolotto  
1995   CN    Roberta Ferrero    Alessandra Cappellotto    Nadia Molteni  
1996   CN    Fabiana Luperini    Imelda Chiappa    Alessandra Cappellotto  
1997   CN    Imelda Chiappa    Alessandra Cappellotto    Valeria Cappellotto  
1998   CN    Lucia Pizzolotto    Roberta Bonanomi    Sara Felloni  
1999   CN    Valeria Cappellotto    Sonia Rocca    Lucia Pizzolotto  
2000   CN    Gabriella Pregnolato    Greta Zocca    Sara Felloni  
2001   CN    Greta Zocca    Katia Longhin    Lisa Gatto  
2002   CN    Rosalisa Lapomarda    Katia Longhin    Luisa Tamanini  
2003   CN    Alessandra Cappellotto    Alessandra D`Ettore    Katia Longhin  
2004   CN    Fabiana Luperini    Tania Belvederesi    Alessandra Cappellotto  
2005   CN    Silvia Parietti    Luisa Tamanini    Giorgia Bronzini  
2006   CN    Fabiana Luperini    Gessica Turato    Silvia Parietti  
2007   CN    Eva Lechner    Luisa Tamanini    Giorgia Bronzini  
2008   CN    Fabiana Luperini    Tatiana Guderzo    Giorgia Bronzini  
2009   CN    Monia Baccaille    Laura Bozzolo    Giorgia Bronzini  
2010   CN    Monia Baccaille    Alessandra D`Ettore    Lorena Foresi  
2011   CN    Noemi Cantele    Tatiana Guderzo    Silvia Valsecchi  
2012   CN    Giada Borgato    Silvia Valsecchi    Marta Bastianelli  
2013   CN    Dalia Muccioli    Giorgia Bronzini    Rossella Ratto  
2014   CN    Elena Cecchini    Valentina Scandolara    Maria Giulia Confalonieri  
2015   CN    Elena Cecchini    Elisa Longo Borghini    Dalia Muccioli  
2016   CN    Elena Cecchini    Elisa Longo Borghini    Anna Maria Zita Stricker  
2017   CN    Elisa Longo Borghini    Giorgia Bronzini    Soraya Paladin  
2018   CN    Marta Cavalli    Sofia Bertizzolo    Giorgia Bronzini  
2019   CN    Marta Bastianelli    Elisa Balsamo    Ilaria Sanguineti  
2020   CN    Elisa Longo Borghini    Katia Ragusa    Marta Cavalli  
2021   CN    Elisa Longo Borghini    Tatiana Guderzo    Ilaria Sanguineti  

6 victories: Maria Canins (ita)
4 victories: Maria Cressari (ita), Fabiana Luperini (ita)
3 victories: Elena Cecchini (ita), Elisa Longo Borghini (ita)
2 victories: Monia Baccaille (ita), Luigina Bissoli (ita), Imelda Chiappa (ita), Lucia Pizzolotto (ita)