NC FRANCE ITT
 
 France
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
1995    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Catherine Marsal    Cécile Odin  
1996    CN     Marion Clignet    Fany Lecourtois    Chrystele Richard  
1997    CN     Catherine Marsal    Emmanuelle Farcy    Laurence Leboucher  
1998    CN     Albine Caillie    Laurence Leboucher    Pierrine Raimboeuf  
1999    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Catherine Marsal    Geraldine Loewenguth  
2000    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Albine Caillie    Marion Clignet  
2001    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Albine Caillie    Juliette Vandekerckhove  
2002    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Laurence Leboucher    Edwige Pitel  
2003    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Edwige Pitel    Sonia Huguet-Raiwisque  
2004    CN     Edwige Pitel    Jeannie Longo-Ciprelli    Sonia Huguet-Raiwisque  
2005    CN     Edwige Pitel    Jeannie Longo-Ciprelli    Marina Jaunatre  
2006    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Edwige Pitel    Maryline Salvetat  
2007    CN     Maryline Salvetat    Jeannie Longo-Ciprelli    Edwige Pitel  
2008    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Maryline Salvetat    Edwige Pitel  
2009    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Edwige Pitel    Marina Jaunatre  
2010    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Edwige Pitel    Christel Ferrier-Bruneau  
2011    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Christel Ferrier-Bruneau    Audrey Cordon-Ragot  
2012    CN     Pauline Ferrand-Prévot    Audrey Cordon-Ragot    Edwige Pitel  
2013    CN     Pauline Ferrand-Prévot    Audrey Cordon-Ragot    Melodie Lesueur  
2014    CN     Pauline Ferrand-Prévot    Audrey Cordon-Ragot    Aude Biannic  
2015    CN     Audrey Cordon-Ragot    Aude Biannic    Pauline Ferrand-Prévot  
2016    CN     Audrey Cordon-Ragot    Edwige Pitel    Elise Delzenne  
2017    CN     Audrey Cordon-Ragot    Séverine Eraud    Aude Biannic  
2018    CN     Audrey Cordon-Ragot    Juliette Labous    Séverine Eraud  
2019    CN     Séverine Eraud    Audrey Cordon-Ragot    Coralie Demay  
2020    CN     Juliette Labous    Audrey Cordon-Ragot    Aude Biannic  
2021    CN     Audrey Cordon-Ragot    Juliette Labous    Cédrine Kerbaol  

11 victories: Jeannie Longo-Ciprelli (fra)
5 victories: Audrey Cordon-Ragot (fra)
3 victories: Pauline Ferrand-Prévot (fra)
2 victories: Edwige Pitel (fra)