NC FRANCE
 
 France
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1951   CN    Lucienne Benoit    Guylaine Rodet    Jeannine Lemaire  
1952   CN    Jeannine Lemaire    Gaby Guillard    Huguette Luneau  
1953   CN    Jeannine Lemaire    Gaby Guillard    Reine Lacave  
1954   CN    Noelle Sabbe    Jeannine Lemaire    Josephine Bardelet  
1955   CN    Lydia Brein-Haritonides    Marie Jeanne Donabedian    Simone Demory  
1956   CN    Lily Herse    Marie Jeanne Donabedian    Renée Vissac  
1957   CN    Lily Herse    Pierette Soupiret    Marie Jeanne Donabedian  
1958   CN    Lily Herse    Renée Vissac    Gilberte Rocaboy  
1959   CN    Lily Herse    Renée Vissac    Simone Demory  
1960   CN    Renée Vissac    Lily Herse    Andrée Vaudel  
1961   CN    Lily Herse    Simone Heutte    Renée Vissac  
1962   CN    Lily Herse    Andree Flageolet    Renée Vissac  
1963   CN    Lily Herse    Renee Thuin    Andree Flageolet  
1964   CN    Andree Flageolet    Lily Herse    Renée Vissac  
1965   CN    Lily Herse    Renée Vissac    Simone Boubechiche  
1966   CN    Gisèle Caille    Claude Bordujenko    Lily Herse  
1967   CN    Lily Herse    Christiane Rousseau    Renée Vissac  
1968   CN    Chantal Nguyen    Jacky Barbedette    Micheline Lemoigne  
1969   CN    Geneviève Gambillon    Danièle Piton    Micheline Lemoigne  
1970   CN    Geneviève Gambillon    Micheline Lemoigne    Chantal Heuveline  
1971   CN    Annick Chapron    Geneviève Gambillon    Beatrice Vachet  
1972   CN    Geneviève Gambillon    Josiane Bost    Sylvianne Junal  
1973   CN    Elisabeth Camus    Mauricette Carpentier    Geneviève Gambillon  
1974   CN    Geneviève Gambillon    Annick Chapron    Elisabeth Camus  
1975   CN    Geneviève Gambillon    Josiane Bost    Jeanine Martin  
1976   CN    Geneviève Gambillon    Nicole Verzier    Josiane Bost  
1977   CN    Geneviève Gambillon    Josiane Bost    Nicole Verzier  
1978   CN    Chantal Fortier    Colette Davaine-Savary    Elisabeth Camus  
1979   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Elisabeth Camus    Nathalie Diart  
1980   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Chantal Fortier    Sylvie Bremond  
1981   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Fabienne Amedro    Valérie Simonnet  
1982   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Fabienne Amedro    Chantal Pouline  
1983   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Cor. Crunelle    Dominique Damiani  
1984   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Isabelle Nicoloso-Verger    Nathalie Pelletier  
1985   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Valérie Simonnet    Dominique Damiani  
1986   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Valérie Simonnet    Isabelle Nicoloso-Verger  
1987   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Valérie Simonnet    Martine L`Haridon  
1988   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Valérie Simonnet    Dominique Damiani  
1989   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Valérie Simonnet    Sandrine Lestrade  
1990   CN    Catherine Marsal    Elisabeth Mahaut    Barbara Aulnette  
1991   CN    Marion Clignet    Nathalie Cantet    Sandrine Lestrade  
1992   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Marion Clignet    Laurence Leboucher  
1993   CN    Marion Clignet    Catherine Marsal    Corinne Le Gal  
1994   CN    Chantal Gorostegui    Jocelyne Messori-Hugi    Catherine Marsal  
1995   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Catherine Marsal    Elisabeth Chevanne-Brunel  
1996   CN    Catherine Marsal    Jeannie Longo-Ciprelli    Jocelyne Messori-Hugi  
1997   CN    Sylvie Riedlé    Emmanuelle Farcy    Catherine Marsal  
1998   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Severine Desbouys    Fany Lecourtois  
1999   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Geraldine Loewenguth    Severine Desbouys  
2000   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Catherine Marsal    Magali Le Floc`h  
2001   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Sonia Huguet-Raiwisque    Catherine Marsal  
2002   CN    Magali Le Floc`h    Edwige Pitel    Beatrice Thomas  
2003   CN    Sonia Huguet-Raiwisque    Maryline Salvetat    Delphine Guille  
2004   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Elisabeth Chevanne-Brunel    Sandrine Marcuz-Moreau  
2005   CN    Magali Le Floc`h    Sandrine Marcuz-Moreau    Karine Gautard-Roussel  
2006   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Beatrice Thomas    Elodie Leroux-Touffet  
2007   CN    Edwige Pitel    Jeannie Longo-Ciprelli    Marina Jaunatre  
2008   CN    Jeannie Longo-Ciprelli    Christel Ferrier-Bruneau    Edwige Pitel  
2009   CN    Christel Ferrier-Bruneau    Marina Jaunatre    Jeannie Longo-Ciprelli  
2010   CN    Melodie Lesueur    Amélie Rivat-Mas    Jeannie Longo-Ciprelli  
2011   CN    Christel Ferrier-Bruneau    Jeannie Longo-Ciprelli    Magdalena De Saint Jean  
2012   CN    Marion Rousse    Julie Krasniak    Fanny Ribérot  
2013   CN    Elise Delzenne    Amélie Rivat-Mas    Aude Biannic  
2014   CN    Pauline Ferrand Prévot    Melodie Lesueur    Fanny Ribérot  
2015   CN    Pauline Ferrand Prévot    Audrey Cordon-Ragot    Amélie Rivat-Mas  
2016   CN    Edwige Pitel    Marjolaine Bazin    Audrey Cordon-Ragot  
2017   CN    Charlotte Bravard    Amélie Rivat-Mas    Marjolaine Bazin  
2018   CN    Aude Biannic    Gladys Verhulst    Annabelle Dreville  
2019   CN    Jade Wiel    Victorie Guilman    Aude Biannic  
2020   CN    Audrey Cordon-Ragot    Gladys Verhulst    Clara Copponi  
2021   CN    Evita Muzic    Audrey Cordon-Ragot    Gladys Verhulst  
2022   CN    Audrey Cordon-Ragot    Gladys Verhulst    Noémie Abgrall  

20 victories: Jeannie Longo-Ciprelli (fra)
9 victories: Lily Herse (fra)
7 victories: Geneviève Gambillon (fra)
2 victories: Marion Clignet (fra), Audrey Cordon-Ragot (fra), Pauline Ferrand Prévot (fra), Christel Ferrier-Bruneau (can), Magali Le Floc`h (fra), Jeannine Lemaire (fra), Catherine Marsal (fra), Edwige Pitel (fra)