NC FRANCE
 
 France
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   1   2   3  
1951    CN     Lucienne Benoit    Guylaine Rodet    Jeannine Lemaire  
1952    CN     Jeannine Lemaire    Gaby Guillard    Huguette Luneau  
1953    CN     Jeannine Lemaire    Gaby Guillard    Reine Lacave  
1954    CN     Noelle Sabbe    Jeannine Lemaire    Josephine Bardelet  
1955    CN     Lydia Brein-Haritonides    Marie Jeanne Donabedian    Simone Demory  
1956    CN     Lily Herse    Marie Jeanne Donabedian    Renée Vissac  
1957    CN     Lily Herse    Pierette Soupiret    Marie Jeanne Donabedian  
1958    CN     Lily Herse    Renée Vissac    Gilberte Rocaboy  
1959    CN     Lily Herse    Renée Vissac    Simone Demory  
1960    CN     Renée Vissac    Lily Herse    Andrée Vaudel  
1961    CN     Lily Herse    Simone Heutte    Renée Vissac  
1962    CN     Lily Herse    Andree Flageolet    Renée Vissac  
1963    CN     Lily Herse    Renee Thuin    Andree Flageolet  
1964    CN     Andree Flageolet    Lily Herse    Renée Vissac  
1965    CN     Lily Herse    Renée Vissac    Simone Boubechiche  
1966    CN     Gisèle Caille    Claude Bordujenko    Lily Herse  
1967    CN     Lily Herse    Christiane Rousseau    Renée Vissac  
1968    CN     Chantal Nguyen    Jacky Barbedette    Micheline Lemoigne  
1969    CN     Geneviève Gambillon    Danièle Piton    Micheline Lemoigne  
1970    CN     Geneviève Gambillon    Micheline Lemoigne    Chantal Heuveline  
1971    CN     Annick Chapron    Geneviève Gambillon    Beatrice Vachet  
1972    CN     Geneviève Gambillon    Josiane Bost    Sylvianne Junal  
1973    CN     Elisabeth Camus    Mauricette Carpentier    Geneviève Gambillon  
1974    CN     Geneviève Gambillon    Annick Chapron    Elisabeth Camus  
1975    CN     Geneviève Gambillon    Josiane Bost    Jeanine Martin  
1976    CN     Geneviève Gambillon    Nicole Verzier    Josiane Bost  
1977    CN     Geneviève Gambillon    Josiane Bost    Nicole Verzier  
1978    CN     Chantal Fortier    Colette Davaine-Savary    Elisabeth Camus  
1979    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Elisabeth Camus    Nathalie Diart  
1980    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Chantal Fortier    Sylvie Bremond  
1981    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Fabienne Amedro    Valérie Simonnet  
1982    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Fabienne Amedro    Chantal Pouline  
1983    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Cor. Crunelle    Dominique Damiani  
1984    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Isabelle Nicoloso-Verger    Nathalie Pelletier  
1985    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Valérie Simonnet    Dominique Damiani  
1986    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Valérie Simonnet    Isabelle Nicoloso-Verger  
1987    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Valérie Simonnet    Martine L`Haridon  
1988    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Valérie Simonnet    Dominique Damiani  
1989    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Valérie Simonnet    Sandrine Lestrade  
1990    CN     Catherine Marsal    Elisabeth Mahaut    Barbara Aulnette  
1991    CN     Marion Clignet    Nathalie Cantet    Sandrine Lestrade  
1992    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Marion Clignet    Laurence Leboucher  
1993    CN     Marion Clignet    Catherine Marsal    Corinne Le Gal  
1994    CN     Chantal Gorostegui    Jocelyne Messori-Hugi    Catherine Marsal  
1995    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Catherine Marsal    Elisabeth Chevanne-Brunel  
1996    CN     Catherine Marsal    Jeannie Longo-Ciprelli    Jocelyne Messori-Hugi  
1997    CN     Sylvie Riedlé    Emmanuelle Farcy    Catherine Marsal  
1998    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Severine Desbouys    Fany Lecourtois  
1999    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Geraldine Loewenguth    Severine Desbouys  
2000    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Catherine Marsal    Magali Le Floc`h  
2001    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Sonia Huguet-Raiwisque    Catherine Marsal  
2002    CN     Magali Le Floc`h    Edwige Pitel    Beatrice Thomas  
2003    CN     Sonia Huguet-Raiwisque    Maryline Salvetat    Delphine Guille  
2004    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Elisabeth Chevanne-Brunel    Sandrine Marcuz-Moreau  
2005    CN     Magali Le Floc`h    Sandrine Marcuz-Moreau    Karine Gautard-Roussel  
2006    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Beatrice Thomas    Elodie Leroux-Touffet  
2007    CN     Edwige Pitel    Jeannie Longo-Ciprelli    Marina Jaunatre  
2008    CN     Jeannie Longo-Ciprelli    Christel Ferrier-Bruneau    Edwige Pitel  
2009    CN     Christel Ferrier-Bruneau    Marina Jaunatre    Jeannie Longo-Ciprelli  
2010    CN     Melodie Lesueur    Amélie Rivat-Mas    Jeannie Longo-Ciprelli  
2011    CN     Christel Ferrier-Bruneau    Jeannie Longo-Ciprelli    Magdalena De Saint Jean  
2012    CN     Marion Rousse    Julie Krasniak    Fanny Ribérot  
2013    CN     Elise Delzenne    Amélie Rivat-Mas    Aude Biannic  
2014    CN     Pauline Ferrand-Prévot    Melodie Lesueur    Fanny Ribérot  
2015    CN     Pauline Ferrand-Prévot    Audrey Cordon-Ragot    Amélie Rivat-Mas  
2016    CN     Edwige Pitel    Marjolaine Bazin    Audrey Cordon-Ragot  
2017    CN     Charlotte Bravard    Amélie Rivat-Mas    Marjolaine Bazin  
2018    CN     Aude Biannic    Gladys Verhulst    Annabelle Dreville  
2019    CN     Jade Wiel    Victorie Guilman    Aude Biannic  
2020    CN     Audrey Cordon-Ragot    Gladys Verhulst    Clara Copponi  
2021    CN     Evita Muzic    Audrey Cordon-Ragot    Gladys Verhulst  

20 victories: Jeannie Longo-Ciprelli (fra)
9 victories: Lily Herse (fra)
7 victories: Geneviève Gambillon (fra)
2 victories: Marion Clignet (fra), Pauline Ferrand-Prévot (fra), Christel Ferrier-Bruneau (can), Magali Le Floc`h (fra), Jeannine Lemaire (fra), Catherine Marsal (fra), Edwige Pitel (fra)