NC ARGENTINA
 
 Argentina
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
1985   CN    Lidia Donatti  
1986   CN    Gabriela Riquelme  
1987   CN    Miriam Larraule  
1988   CN    Mirta Luduena  
1989   CN    Gabriela Riquelme  
1990   CN    Maria Contreras  
1991   CN    Viviana Cejas  
1992   CN    Patricia Ravera  
1993   CN    Patricia Ravera  
1994   CN    Daniela Donadío  
1995   CN    Lorena Colman  
1996   CN    Graciela Martinez  
1997   CN    Lorena Colman  
1998   CN    Soledad Noelia Fernandez  
1999   CN    Veronica Martinez  
2000   CN    Katia Montu    Soledad Noelia Fernandez    Valeria Muller  
2001   CN    Valeria Pintos    Monica Santapa    Soledad Noelia Fernandez  
2002   CN    Valeria Pintos    Soledad Noelia Fernandez    Jessica Compiano  
2003   CN    Jessica Compiano    Valeria Pintos    Maria Carla Alvarez  
2004   CN    Jessica Compiano    Valeria Pintos    Soledad Noelia Fernandez  
2005   CN    Paola Toane    Ana Paula Ortega Vernal    Valeria Muller  
2006   CN    Valeria Pintos    Cristina Irma Greve    Patricia Ferreyra  
2007   CN    Jessica Compiano    Valeria Pintos    Soledad Ivana Kunze  
2008   CN    Daiana Almada    Valeria Muller    Alejandra Alliegro  
2009   CN    Maria Carla Alvarez    Tania Melina Castro    Marcela Veronica Zarate  
2010   CN    Marcela Veronica Zarate    Graciela Elena Zarate    Tania Melina Castro  
2011   CN    Estefania Sibila Pilz    Alejandra Alliegro    Vanesa Malvina Solera  
2012   CN    Graciela Elena Zarate    Dolores Jimena Rodriguez Rey    Paola Toane  
2013   CN    Mariela Analia Delgado    Julia Sanchez Parma    Cindy Di Natale  
2014   CN    Valeria Muller    Ana Andrea Arias    Julia Sanchez Parma  
2015   CN    Julia Sanchez Parma    Cristina Irma Greve    Maria Alejandra Prezioso  
2016   CN    Maria Carla Alvarez    Dolores Jimena Rodriguez Rey    Graciela Elena Zarate  
2017   CN    Dolores Jimena Rodriguez Rey    Mariela Analia Delgado    Maribel Roxana Aguirre Mangue  
2018   CN    Maribel Roxana Aguirre Mangue    Xoana Acosta    Maria Mercedes Fadiga  
2019   CN    Carolina Ines Perez    Maria Victoria Roca    Valeria Muller  
2021   CN    Maria Mercedes Fadiga    Maribel Roxana Aguirre Mangue    Sofia Martelli  
2022   CN    Maribel Roxana Aguirre Mangue    Sofia Martelli    Anabel Ruiz  

3 victories: Jessica Compiano (arg), Valeria Pintos (arg)
2 victories: Maribel Roxana Aguirre Mangue (arg), Maria Carla Alvarez (arg), Lorena Colman (arg), Patricia Ravera (arg), Gabriela Riquelme (arg)