NC ITALY U23
 
 Italy
Discipline: Road

Palmares | Widget
Year   Cat.   1   2   3  
2009   CN    Matteo Rabottini    Alfredo Balloni    Gianluca Brambilla  
2010   CN    Stefano Agostini    Stefano Locatelli    Tommasso Salvetti  
2011   CN    Matteo Trentin    Fabio Aru    Andrea Fedi  
2012   CN    Francesco Manuel Bongiorno    Davide Formolo    Kristian Sbaragli  
2013   CN    Andrea Zordan    Davide Villella    Alberto Bettiol  
2014   CN    Simone Sterbini    Simone Andreetta    Luca Chirico  
2015   CN    Gianni Moscon    Davide Gabburo    Edward Ravasi  
2016   CN    Simone Consonni    Vincenzo Albanese    Filippo Rocchetti  
2017   CN    Matteo Moschetti    Mirco Sartori    Raffaele Radice  
2018   CN    Edoardo Affini    Alberto Dainese    Michele Corradini  
2019   CN    Marco Frigo    Nicolas Dalla Valle    Filippo Zana  
2020   CN    Giovanni Aleotti    Alessandro Santaromita    Luca Colnaghi  
2021   CN    Gabriele Benedetti    Filippo Baroncini    Mattia Petrucci  
2022   CN    Lorenzo Germani    Walter Calzoni    Emanuele Ansaloni