CN FRANCIA U23
 
 Francia
 

Palmares | Piu
Anno   1   2   3  
2009   Alexandre Lemair (fra)   Geoffrey Soupe (fra)   Anthony Delaplace (fra)  
2011   Damien Le Fustec (fra)   Arnaud Démare (fra)   Rudy Molard (fra)  
2012   Quentin Bernier (fra)   Alexis Gougeard (fra)   Maxime Renault (fra)  
2013   Flavien Dassonville (fra)   Jules Pijourlet (fra)   Guillaume Thévenot (fra)  
2014   Jeremy Leveau (fra)   David Cherbonnet (fra)   Guillaume Thévenot (fra)  
2015   Hugo Hofstetter (fra)   Franck Bonnamour (fra)   Paul Sauvage (fra)  
2016   Paul Ourselin (fra)   Benoit Cosnefroy (fra)   Corentin Ermenault (fra)  
2017   Victor Lafay (fra)   Benoit Cosnefroy (fra)   Damien Touzé (fra)  
2018   Cyril Barthe (fra)   Alexys Brunel (fra)   Maxime Jarnet (fra)  
2019   Théo Delacroix (fra)   Anthony Jullien (fra)   Matis Louvel (fra)