PARIS - BRUXELLES
 
 Belgium
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
Paris - Bruxelles
1893   Andre-J. Henry (bel)   Charles Delbecque (bel)   Fernand Augenault (fra)  
1906   Albert Dupont (bel)   Jules Patou (bel)   Guillaume Coeckelbergh (bel)  
1907   Gustave Garrigou (fra)   Charles Crupelandt (fra)   Robert Wancourt (bel)  
1908   Lucien Petit-Breton (fra)   Cyrille Van Hauwaert (bel)   Louis Trousselier (fra)  
1909   Francois Faber (lux)   Gustave Garrigou (fra)   Eugene Christophe (fra)  
1910   Maurice Brocco (fra)   Octave Lapize (fra)   Cyrille Van Hauwaert (bel)  
1911   Octave Lapize (fra)   Francois Faber (lux)   Charles Crupelandt (fra)  
1912   Octave Lapize (fra)   Louis Luguet (fra)   Oscar Egg (sui)  
1913   Octave Lapize (fra)   Cyrille Van Hauwaert (bel)   Charles Crupelandt (fra)  
1914   Louis Mottiat (bel)   Leon Heusghem (bel)   Joseph Van Daele (bel)  
1919   Alexis Michiels (bel)   Emile Masson (bel)   Francis Pélissier (fra)  
1920   Henri Pélissier (fra)   Louis Mottiat (bel)   René Vermandel (bel)  
1921   Robert Reboul (fra)   Arthur Claerhout (bel)   Alfons Van Hecke (bel)