POLY NORMANDE
 
 France
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1980   Bernard Thevenet (fra)   Jean-Rene Bernaudeau (fra)   Raymond Martin (fra)  
1981   Lucien Van Impe (bel)   Raymond Martin (fra)   Pierre Le Bigaut (fra)  
1982   Bernard Hinault (fra)   Gilbert Duclos-Lassalle (fra)   Bernard Vallet (fra)  
1983   Marc Madiot (fra)   Sean Kelly (irl)   Laurent Fignon (fra)  
1984   Vincent Barteau (fra)   Eric Caritoux (fra)   Claude Criquielion (bel)  
1985   Claude Criquielion (bel)   Jean-Claude Bagot (fra)   Marc Madiot (fra)  
1986   Jean-Francois Bernard (fra)   Frederic (1) Brun (fra)   Jean-Louis Gauthier (fra)  
1987   Marc Madiot (fra)   Pierre Le Bigaut (fra)   Jean-Rene Bernaudeau (fra)  
1988   Philippe Bouvatier (fra)   Régis Clère (fra)   Jerome Simon (fra)  
1989   Laurent Fignon (fra)   Eric Caritoux (fra)   Pedro Delgado Robledo (esp)  
1990   Thierry Claveyrolat (fra)   Eric Boyer (fra)   Jean-Claude Bagot (fra)  
1991   Thierry Marie (fra)   Gérard Rué (fra)   Jean-Francois Bernard (fra)  
1992   Jean-Francois Bernard (fra)   Thierry Claveyrolat (fra)   Richard Virenque (fra)  
1993   Tony Rominger (sui)   Jean-Philippe Dojwa (fra)   Francois Lemarchand (fra)  
1994   Dzamolidine Abduzhaparov (uzb)   Thomas Davy (fra)   Jacky Durand (fra)  
1995   Richard Virenque (fra)   Laurent Madouas (fra)   Marco Pantani (ita)  
1996   Laurent Brochard (fra)   Stephane Heulot (fra)   Luc Leblanc (fra)  
1997   Richard Virenque (fra)   Frederic Guesdon (fra)   Cédric Vasseur (fra)  
1998   Stephane Heulot (fra)   Bobby Julich (usa)   Laurent Brochard (fra)  
1999   Laurent Dufaux (sui)   Richard Virenque (fra)   Stephane Heulot (fra)  
2000   Pascal Hervé (fra)   Gilberto Simoni (ita)   Charles Guilbert (fra)  
2001   Laurent Jalabert (fra)   Christophe Moreau (fra)   Sylvain Chavanel (fra)  
2002   Nicolas Vogondy (fra)   Laurent Brochard (fra)   Thierry Gouvenou (fra)  
2003   Jerome Pineau (fra)   Mickael Pichon (fra)   Walter Bénéteau (fra)  
2004   Sylvain Chavanel (fra)   Guido Trentin (ita)   Christophe Oriol (fra)  
2005   Philippe Gilbert (bel)   Ludovic Turpin (fra)   Mickael Buffaz (fra)  
2006   Anthony Charteau (fra)   Bert Scheirlinckx (bel)   Nicolas Crosbie (fra)  
2007   Benoit Vaugrenard (fra)   Mickael Buffaz (fra)   Bert De Waele (bel)  
2008   Arnaud Gérard (fra)   Jerome Pineau (fra)   Sandy Casar (fra)  
2009   Matthieu Ladagnous (fra)   Stefan Van Dijk (ned)   Wesley Sulzberger (aus)  
2010   Andy Cappelle (bel)   Jeremie Galland (fra)   Romain Hardy (fra)  
2011   Anthony Delaplace (fra)   Julien El Farès (fra)   Arnaud Gérard (fra)  
2012   Tony Hurel (fra)   Samuel Dumoulin (fra)   Davy Commeyne (bel)  
2013   Jose Isidro Maciel Goncalves (por)   Matthias Brändle (aut)   Sebastien Delfosse (bel)  
2014   Jan Ghyselinck (bel)   Antoine Duchesne (can)   Quentin Jauregui (fra)  
2015   Oliver Naesen (bel)   Fabrice Jeandesboz (fra)   Antoine Duchesne (can)  
2016   Baptiste Planckaert (bel)   Ryan Anderson (can)   Julien Duval (fra)  
2017   Alexis Gougeard (fra)   Johan Le Bon (fra)   Laurent Pichon (fra)  
2018   Pierre-Luc Périchon (fra)   Pierre Gouault (fra)   Lorrenzo Manzin (fra)  
2019   Benoit Cosnefroy (fra)   Valentin Ferron (fra)   Damien Touzé (fra)  

2 victories: Jean-Francois Bernard (fra), Marc Madiot (fra), Richard Virenque (fra)