PARIS - NICE
 
 France
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
Paris - Nice
1933   Alfons Schepers (bel)   Louis Hardiquest (bel)   Benoit Fauré (fra)  
1934   Gaston Rebry (bel)   Roger Lapébie (fra)   Maurice Archambaud (fra)  
1935   Rene Vietto (fra)   Antoine Dignef (bel)   Raoul Lesueur (fra)  
1936   Maurice Archambaud (fra)   Jean Fontenay (fra)   Alfons Deloor (bel)  
1937   Roger Lapébie (fra)   Sylvain Marcaillou (fra)   Albert Van Schendel (ned)  
1938   Jules Lowie (bel)   Albertin Disseaux (bel)   Antoon Van Schendel (ned)  
1939   Maurice Archambaud (fra)   Frans Bonduel (bel)   Gerard Desmet (bel)  
1946   Fermo Camellini (ita)   Maurice De Muer (fra)   Frans Bonduel (bel)  
1951   Roger Decock (bel)   Lucien Teisseire (fra)   Kléber Piot (fra)  
1952   Louison Bobet (fra)   Donato Zampini (ita)   Raymond Impanis (bel)  
1953   Jean-Pierre Munch (fra)   Roger Walkowiak (fra)   Roger Bertaz (fra)  
1954   Raymond Impanis (bel)   Nello Lauredi (fra)   Francis Anastasi (fra)  
1955   Jean Bobet (fra)   Pierre Molineris (fra)   Bernard Gauthier (fra)  
1956   Fred De Bruyne (bel)   Pierre Barbotin (fra)   Francois Mahé (fra)  
1957   Jacques Anquetil (fra)   Desiré Keteleer (bel)   Jean Brankart (bel)  
1958   Fred De Bruyne (bel)   Pasquale Fornara (ita)   Germain Derycke (bel)  
Paris - Nice - Rome
1959   Jean Graczyk (fra)   Gerard Saint (fra)   Pierino Baffi (ita)  
Paris - Nice
1960   Raymond Impanis (bel)   Francois Mahé (fra)   Robert Cazala (fra)  
1961   Jacques Anquetil (fra)   Joseph Groussard (fra)   Joseph Planckaert (bel)  
1962   Joseph Planckaert (bel)   Tom Simpson (gbr)   Rolf Wolfshohl (ger)  
1963   Jacques Anquetil (fra)   Rudi Altig (ger)   Rik Van Looy (bel)  
1964   Jan Janssen (ned)   Jean-Claude Annaert (fra)   Jean Forestier (fra)  
1965   Jacques Anquetil (fra)   Rudi Altig (ger)   Italo Zilioli (ita)  
1966   Jacques Anquetil (fra)   Raymond Poulidor (fra)   Vittorio Adorni (ita)  
1967   Tom Simpson (gbr)   Bernard Guyot (fra)   Rolf Wolfshohl (ger)  
1968   Rolf Wolfshohl (ger)   Ferdinand Bracke (bel)   Jean-Louis Bodin (fra)  
1969   Eddy Merckx (bel)   Raymond Poulidor (fra)   Jacques Anquetil (fra)  
1970   Eddy Merckx (bel)   Luis Ocana Pernia (esp)   Jan Janssen (ned)  
1971   Eddy Merckx (bel)   Gösta Pettersson (swe)   Luis Ocana Pernia (esp)  
1972   Raymond Poulidor (fra)   Eddy Merckx (bel)   Luis Ocana Pernia (esp)  
1973   Raymond Poulidor (fra)   Joop Zoetemelk (ned)   Eddy Merckx (bel)  
1974   Joop Zoetemelk (ned)   Alain Santy (fra)   Eddy Merckx (bel)  
1975   Joop Zoetemelk (ned)   Eddy Merckx (bel)   Gerrie Knetemann (ned)  
1976   Michel Laurent (fra)   Hennie Kuiper (ned)   Luis Ocana Pernia (esp)  
1977   Freddy Maertens (bel)   Gerrie Knetemann (ned)   Jean-Luc Vandenbroucke (bel)  
1978   Gerrie Knetemann (ned)   Bernard Hinault (fra)   Joop Zoetemelk (ned)  
1979   Joop Zoetemelk (ned)   Sven-Ake Nilsson (swe)   Gerrie Knetemann (ned)  
1980   Gilbert Duclos-Lassalle (fra)   Stefan Mutter (sui)   Gerrie Knetemann (ned)  
1981   Stephen Roche (irl)   Adri Van Der Poel (ned)   Fons De Wolf (bel)  
1982   Sean Kelly (irl)   Gilbert Duclos-Lassalle (fra)   Jean-Luc Vandenbroucke (bel)  
1983   Sean Kelly (irl)   Jean-Marie Grezet (sui)   Steven Rooks (ned)  
1984   Sean Kelly (irl)   Stephen Roche (irl)   Bernard Hinault (fra)  
1985   Sean Kelly (irl)   Stephen Roche (irl)   Frédéric Vichot (fra)  
1986   Sean Kelly (irl)   Urs Zimmermann (sui)   Greg Lemond (usa)  
1987   Sean Kelly (irl)   Jean-Francois Bernard (fra)   Laurent Fignon (fra)  
1988   Sean Kelly (irl)   Ronan Pensec (fra)   Julian Gorospe Artabe (esp)  
1989   Miguel Indurain Larraya (esp)   Stephen Roche (irl)   Marc Madiot (fra)  
1990   Miguel Indurain Larraya (esp)   Stephen Roche (irl)   Luc Leblanc (fra)  
1991   Tony Rominger (sui)   Laurent Jalabert (fra)   Martial Gayant (fra)  
1992   Jean-Francois Bernard (fra)   Tony Rominger (sui)   Miguel Indurain Larraya (esp)  
1993   Alex Zülle (sui)   Laurent Bezault (fra)   Pascal Lance (fra)  
1994   Tony Rominger (sui)   Jesus Montoya Alarcon (esp)   Viatcheslav Ekimov (rus)  
1995   Laurent Jalabert (fra)   Vladislav Bobrik (rus)   Alex Zülle (sui)  
1996   Laurent Jalabert (fra)   Lance Armstrong (usa)   Chris Boardman (gbr)  
1997   Laurent Jalabert (fra)   Laurent Dufaux (sui)   Santiago Blanco Gil (esp)  
1998   Frank Vandenbroucke (bel)   Laurent Jalabert (fra)   Marcelino Garcia Alonso (esp)  
1999   Michael Boogerd (ned)   Markus Zberg (sui)   Santiago Botero Echeverry (col)  
2000   Andreas Klöden (ger)   Laurent Brochard (fra)   Francisco Mancebo Perez (esp)  
2001   Dario Frigo (ita)   Raimondas Rumsas (ltu)   Peter Van Petegem (bel)  
2002   Alexandre Vinokourov (kaz)   Sandy Casar (fra)   Laurent Jalabert (fra)  
2003   Alexandre Vinokourov (kaz)   Miguel Zarrabeitia Uranga (esp)   Davide Rebellin (ita)  
2004   Jörg Jaksche (ger)   Davide Rebellin (ita)   Bobby Julich (usa)  
2005   Bobby Julich (usa)   Alejandro Valverde Belmonte (esp)   Constantino Zaballa Gutierrez (esp)  
2006   Floyd Landis (usa)   Francisco Vila Errondonea (esp)   Antonio Colom Mas (esp)  
2007   Alberto Contador Velasco (esp)   Davide Rebellin (ita)   Luis Leon Sanchez Gil (esp)  
2008   Davide Rebellin (ita)   Rinaldo Nocentini (ita)   Yaroslav Popovych (ukr)  
2009   Luis Leon Sanchez Gil (esp)   Fränk Schleck (lux)   Sylvain Chavanel (fra)  
2010   Alberto Contador Velasco (esp)   Luis Leon Sanchez Gil (esp)   Roman Kreuziger (cze)  
2011   Tony Martin (ger)   Andreas Klöden (ger)   Bradley Wiggins (gbr)  
2012   Bradley Wiggins (gbr)   Lieuwe Westra (ned)   Alejandro Valverde Belmonte (esp)  
2013   Richie Porte (aus)   Andrew Talansky (usa)   Jean-Christophe Péraud (fra)  
2014   Carlos Alberto Betancur Gomez (col)   Rui Alberto Faria Costa (por)   Arthur Vichot (fra)  
2015   Richie Porte (aus)   Michal Kwiatkowski (pol)   Simon Spilak (slo)  
2016   Geraint Thomas (gbr)   Alberto Contador Velasco (esp)   Richie Porte (aus)  
2017   Sergio Luis Henao Montoya (col)   Alberto Contador Velasco (esp)   Daniel Martin (irl)  
2018   Marc Soler Gimenez (esp)   Simon Yates (gbr)   Gorka Izagirre Insausti (esp)  
2019   Egan Arley Bernal Gomez (col)   Nairo Alexander Quintana Rojas (col)   Michal Kwiatkowski (pol)