HAMBURG CYCLASSICS
 
 Germany
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
1996   Rossano Brasi (ita)   Bert Dietz (ger)   Steffen Rein (ger)  
1997   Jan Ullrich (ger)   Wilfried Peeters (bel)   Jens Heppner (ger)  
1998   Leon Van Bon (ned)   Michele Bartoli (ita)   Ludo Dierckxsens (bel)  
1999   Mirko Celestino (ita)   Ralph Schweda (ger)   Romans Vainsteins (lat)  
2000   Gabriele Missaglia (ita)   Francesco Casagrande (ita)   Fabio Baldato (ita)  
2001   Erik Zabel (ger)   Romans Vainsteins (lat)   Erik Dekker (ned)  
2002   Johan Museeuw (bel)   Igor Astarloa Ascasibar (esp)   Davide Rebellin (ita)  
2003   Paolo Bettini (ita)   Davide Rebellin (ita)   Jan Ullrich (ger)  
2004   Stuart O`Grady (aus)   Paolo Bettini (ita)   Igor Astarloa Ascasibar (esp)  
2005   Filippo Pozzato (ita)   Luca Paolini (ita)   Allan Davis (aus)  
2006   Oscar Freire Gomez (esp)   Erik Zabel (ger)   Filippo Pozzato (ita)  
2007   Alessandro Ballan (ita)   Oscar Freire Gomez (esp)   Gerald Ciolek (ger)  
2008   Robbie McEwen (aus)   Mark Renshaw (aus)   Allan Davis (aus)  
2009   Tyler Farrar (usa)   Matti Breschel (den)   Gerald Ciolek (ger)  
2010   Tyler Farrar (usa)   Edvald Boasson Hagen (nor)   André Greipel (ger)  
2011   Edvald Boasson Hagen (nor)   Gerald Ciolek (ger)   Borut Bozic (slo)  
2012   Arnaud Démare (fra)   André Greipel (ger)   Giacomo Nizzolo (ita)  
2013   John Degenkolb (ger)   André Greipel (ger)   Alexander Kristoff (nor)  
2014   Alexander Kristoff (nor)   Giacomo Nizzolo (ita)   Simon Gerrans (aus)  
2015   André Greipel (ger)   Alexander Kristoff (nor)   Giacomo Nizzolo (ita)  
2016   Caleb Ewan (aus)   John Degenkolb (ger)   Giacomo Nizzolo (ita)  
2017   Elia Viviani (ita)   Arnaud Démare (fra)   Dylan Groenewegen (ned)  
2018   Elia Viviani (ita)   Arnaud Démare (fra)   Alexander Kristoff (nor)