CYCLEBASE RANKINGS SPRINT
 
Track

Palmares | More
Year      1   2   3  
1999-2000      Jens Fiedler (ger)   Laurent Gané (fra)   Arnaud Tournant (fra)  
2000-2001      Jan Van Eijden (ger)   Laurent Gané (fra)  
Florian Rousseau (fra)  
2001-2002      Arnaud Tournant (fra)   Laurent Gané (fra)   Florian Rousseau (fra)  
2002-2003      Jobie Dajka (aus)   Chris Hoy (gbr)   Jens Fiedler (ger)  
2003-2004      Jens Fiedler (ger)   René Wolff (ger)   Laurent Gané (fra)  
2004-2005      Theo Bos (ned)   Teun Mulder (ned)   Mickael Bourgain (fra)  
2005-2006      Theo Bos (ned)   Mickael Bourgain (fra)   Chris Hoy (gbr)  
2006-2007      Chris Hoy (gbr)   Theo Bos (ned)   Ross Edgar (gbr)  
2007-2008      Chris Hoy (gbr)   Teun Mulder (ned)   Kévin Sireau (fra)  
2008-2009      Jason Kenny (gbr)   Shane Perkins (aus)   Stefan Nimke (ger)  
2009-2010      Teun Mulder (ned)   Chris Hoy (gbr)   Mohd Azizulhasni Awang (mas)  
2010-2011      Jason Kenny (gbr)   Chris Hoy (gbr)   Stefan Nimke (ger)  
2011-2012      Simon Van Velthooven (nzl)   Chris Hoy (gbr)   Jason Kenny (gbr)  
2012-2013      Jason Kenny (gbr)   Maximilian Levy (ger)   Francois Pervis (fra)  
2013-2014      Francois Pervis (fra)   Matthew Glaetzer (aus)   Jason Kenny (gbr)  
2014-2015      Francois Pervis (fra)   Grégory Baugé (fra)   Matthew Glaetzer (aus)  
2015-2016      Joachim Eilers (ger)   Jason Kenny (gbr)   Edward Dawkins (nzl)  
2016-2017      Tomas Babek (cze)   Sam Webster (nzl)   Jason Kenny (gbr)  
2017-2018      Matthew Glaetzer (aus)   Maximilian Levy (ger)   Jeffrey Hoogland (ned)  
2018-2019      Harrie Lavreysen (ned)   Matthijs Buchli (ned)   Mohd Azizulhasni Awang (mas)  

3 victories: Jason Kenny (gbr)
2 victories: Theo Bos (ned), Jens Fiedler (ger), Chris Hoy (gbr), Francois Pervis (fra)