MILANO - SAN REMO
 
 Italy
Road

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
1907   Lucien Petit-Breton (fra)   Gustave Garrigou (fra)   Giovanni Gerbi (ita)  
1908   Cyrille Van Hauwaert (bel)   Luigi Ganna (ita)   Andre Pottier (fra)  
1909   Luigi Ganna (ita)   Emile Georget (fra)   Giovanni Cuniolo (ita)  
1910   Eugene Christophe (fra)   Giovanni Cocchi (ita)   Giovanni Marchese (ita)  
1911   Gustave Garrigou (fra)   Louis Trousselier (fra)   Luigi Ganna (ita)  
1912   Henri Pélissier (fra)   Gustave Garrigou (fra)   Jules Masselis (bel)  
1913   Odile Defraye (bel)   Louis Mottiat (bel)   Ezio Corlaita (ita)  
1914   Ugo Agostoni (ita)   Carlo Galetti (ita)   Charles Crupelandt (fra)  
1915   Ezio Corlaita (ita)   Luigi Lucotti (ita)   Angelo Gremo (ita)  
1917   Gaetano Belloni (ita)   Costante Girardengo (ita)   Angelo Gremo (ita)  
1918   Costante Girardengo (ita)   Gaetano Belloni (ita)   Ugo Agostoni (ita)  
1919   Angelo Gremo (ita)   Costante Girardengo (ita)   Giuseppe Olivieri (ita)  
1920   Gaetano Belloni (ita)   Henri Pélissier (fra)   Costante Girardengo (ita)  
1921   Costante Girardengo (ita)   Giovanni Brunero (ita)   Giuseppe Azzini (ita)  
1922   Giovanni Brunero (ita)   Costante Girardengo (ita)   Bartolomeo Aimo (ita)  
1923   Costante Girardengo (ita)   Gaetano Belloni (ita)   Giuseppe Azzini (ita)  
1924   Pietro Linari (ita)   Gaetano Belloni (ita)   Costante Girardengo (ita)  
1925   Costante Girardengo (ita)   Giovanni Brunero (ita)   Pietro Linari (ita)  
1926   Costante Girardengo (ita)   Nello Ciaccheri (ita)   Egidio Picchiottino (ita)  
1927   Pietro Chesi (ita)   Alfredo Binda (ita)   Domenico Piemontesi (ita)  
1928   Costante Girardengo (ita)   Alfredo Binda (ita)   Giovanni Brunero (ita)  
1929   Alfredo Binda (ita)   Leonardo Frascarelli (ita)   Pio Caimmi (ita)  
1930   Michele Mara (ita)   Pio Caimmi (ita)   Domenico Piemontesi (ita)  
1931   Alfredo Binda (ita)   Learco Guerra (ita)   Domenico Piemontesi (ita)  
1932   Alfredo Bovet (ita)   Alfredo Binda (ita)   Michele Mara (ita)  
1933   Learco Guerra (ita)   Alfredo Bovet (ita)   Pietro Rimoldi (ita)  
1934   Joseph Demuysere (bel)   Giovanni Cazzulani (ita)   Francesco Camusso (ita)  
1935   Giuseppe Olmo (ita)   Learco Guerra (ita)   Mario Cipriani (ita)  
1936   Angelo Varetto (ita)   Carlo Romanatti (ita)   Olimpio Bizzi (ita)  
1937   Cesare Del Cancia (ita)   Pierino Favalli (ita)   Marco Cimatti (ita)  
1938   Giuseppe Olmo (ita)   Pierino Favalli (ita)   Alfredo Bovet (ita)  
1939   Gino Bartali (ita)   Aldo Bini (ita)   Osvaldo Bailo (ita)  
1940   Gino Bartali (ita)   Pietro Rimoldi (ita)   Aldo Bini (ita)  
1941   Pierino Favalli (ita)   Mario Ricci (ita)   Pietro Chiappini (ita)  
1942   Adolfo Leoni (ita)   Antonio Bevilacqua (ita)   Pierino Favalli (ita)  
1943   Giotto Cinelli (ita)   Glauco Servadei (ita)   Quirino Toccacelli (ita)  
1946   Fausto Coppi (ita)   Lucien Teisseire (fra)   Mario Ricci (ita)  
1947   Gino Bartali (ita)   Ezio Cecchi (ita)   Sergio Maggini (ita)  
1948   Fausto Coppi (ita)   Vittorio Rossello (ita)   Fermo Camellini (ita)  
1949   Fausto Coppi (ita)   Vito Ortelli (ita)   Fiorenzo Magni (ita)  
1950   Gino Bartali (ita)   Nedo Logli (ita)   Oreste Conte (ita)  
1951   Louison Bobet (fra)   Pierre Barbotin (fra)   Loretto Petrucci (ita)  
1952   Loretto Petrucci (ita)   Giuseppe Minardi (ita)   Serge Blusson (fra)  
1953   Loretto Petrucci (ita)   Giuseppe Minardi (ita)   Valere Ollivier (bel)  
1954   Rik Van Steenbergen (bel)   Francis Anastasi (fra)   Giuseppe Favero (ita)  
1955   Germain Derycke (bel)   Bernard Gauthier (fra)   Jean Bobet (fra)  
1956   Fred De Bruyne (bel)   Fiorenzo Magni (ita)   Joseph Planckaert (bel)  
1957   Miguel Poblet Orriols (esp)   Fred De Bruyne (bel)   Brian Robinson (gbr)  
1958   Rik Van Looy (bel)   Miguel Poblet Orriols (esp)   André Darrigade (fra)  
1959   Miguel Poblet Orriols (esp)   Rik Van Steenbergen (bel)   Leon Van Daele (bel)  
1960   Rene Privat (fra)   Jean Graczyk (fra)   Yvo Molenaers (bel)  
1961   Raymond Poulidor (fra)   Rik Van Looy (bel)   Rino Benedetti (ita)  
1962   Emile Daems (bel)   Yvo Molenaers (bel)   Louis Proost (bel)  
1963   Joseph Groussard (fra)   Rolf Wolfshohl (ger)   Willy Schroeders (bel)  
1964   Tom Simpson (gbr)   Raymond Poulidor (fra)   Willy Bocklant (bel)  
1965   Arie Den Hartog (ned)   Vittorio Adorni (ita)   Franco Balmamion (ita)  
1966   Eddy Merckx (bel)   Adriano Durante (ita)   Herman Vanspringel (bel)  
1967   Eddy Merckx (bel)   Gianni Motta (ita)   Franco Bitossi (ita)  
1968   Rudi Altig (ger)   Charly Grosskost (fra)   Adriano Durante (ita)  
1969   Eddy Merckx (bel)   Roger De Vlaeminck (bel)   Marino Basso (ita)  
1970   Michele Dancelli (ita)   Gerben Karstens (ned)   Eric Leman (bel)  
1971   Eddy Merckx (bel)   Felice Gimondi (ita)   Gösta Pettersson (swe)  
1972   Eddy Merckx (bel)   Gianni Motta (ita)   Marino Basso (ita)  
1973   Roger De Vlaeminck (bel)   Wilmo Francioni (ita)   Felice Gimondi (ita)  
1974   Felice Gimondi (ita)   Eric Leman (bel)   Roger De Vlaeminck (bel)