NC LATVIA ITT
 
 Latvia
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2009   Ivanda Eiduka (lat)   Jelena Dovgaluka (lat)   Anda Savlenko (lat)  
2010   Jelena Dovgaluka (lat)   Anda Savlenko (lat)   Lija Laizane (lat)  
2011   Jelena Dovgaluka (lat)   Vita Heine (Peterson) (lat)   Madara Furmane (lat)  
2012   Dana Rozlapa (lat)   Lija Laizane (lat)   Lelde Ardava (lat)  
2013   Dana Rozlapa (lat)   Vita Heine (Peterson) (lat)   Jelena Dovgaluka (lat)  
2014   Dana Rozlapa (lat)   Vita Heine (Peterson) (lat)   Lija Laizane (lat)  
2015   Lija Laizane (lat)   Madara Furmane (lat)  
2016   Lija Laizane (lat)   Endija Rutule (lat)  
2017   Lija Laizane (lat)   Lelde Ardave (lat)   Viktorija Sipovica (lat)  
2018   Lija Laizane (lat)   Viktorija Sipovica (lat)   Helena Ergle (lat)  
2019   Dana Rozlapa (lat)   Lija Laizane (lat)   Daniela Leitane (lat)  

4 victories: Lija Laizane (lat), Dana Rozlapa (lat)
2 victories: Jelena Dovgaluka (lat)