TOUR OF ZHOUSHAN ISLAND
 
 China
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2012   Emilie Moberg (nor)   Jutatip Maneephan (tha)   Meng Zhao Juan (hkg)  
2012   Liu Xiao Hui (chn)   Na Ahreum (kor)   Liu Xin (chn)  
2013   Giorgia Bronzini (ita)   Elisa Longo Borghini (ita)   Cecilie Gotaas Johnsen (nor)  
2014   Charlotte Becker (ger)   Marta Tagliaferro (ita)   Aizhan Zhaparova (rus)  
2015   Lauren Kitchen (aus)   Elena Kuchinskaya (Andreeva) (rus)   Charlotte Becker (ger)  
2016   Elena Kuchinskaya (Andreeva) (rus)   Olga Zabelinskaya (rus)   Nicole Brändli (sui)  
2017   Charlotte Becker (ger)   Anastasiia Chursina (Iakovenko) (rus)   Emilie Moberg (nor)  
2018   Sheyla Gutierrez Ruiz (esp)   Charlotte Becker (ger)   Elizaveta Oshurkova (ukr)  
2019   Thi That Nguyen (vie)   Arianna Fidanza (ita)   Lisa Morzenti (ita)  
2019   Thi Thu Mai Nguyen (vie)   Annamarie Lipp (nzl)   Sun Jiajun (chn)  

2 victories: Charlotte Becker (ger)