GP ELSY JACOBS
 
 Luxemburg
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2008   Monia Baccaille (ita)   Nathalie Lamborelle (lux)   Marina Romoli (ita)  
2009   Svetlana Stolbova (Bubnenkova) (rus)   Grace Verbeke (bel)   Iris Slappendel (ned)  
2010   Emma Pooley (gbr)   Monia Baccaille (ita)   Andrea Bosman (ned)  
2011   Marianne Vos (ned)   Judith Arndt (ger)   Emma Johansson (swe)  
2012   Marianne Vos (ned)   Annemiek Van Vleuten (ned)   Adrie Visser (ned)  
2013   Marianne Vos (ned)   Giorgia Bronzini (ita)   Emma Johansson (swe)  
2014   Anna Van Der Breggen (ned)   Marianne Vos (ned)   Shelley Olds (usa)  
2015   Anna Van Der Breggen (ned)   Annemiek Van Vleuten (ned)   Lucinda Brand (ned)  
2016   Katarzyna Niewiadoma (pol)   Katrin Garfoot (aus)   Anna Van Der Breggen (ned)  
2017   Christine Majerus (lux)   Eugenia Bujak (Alickun) (slo)   Ashleigh Moolman-Pasio (rsa)  
2018   Letizia Paternoster (ita)   Christine Majerus (lux)   Alexis Ryan (usa)  

3 victories: Marianne Vos (ned)
2 victories: Anna Van Der Breggen (ned)