OMLOOP VAN HET HAGELAND
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2007   Louise Moriarty (irl)   Yolandi Du Toit (rsa)   Lieve Koninkx (bel)  
2008   Liesbet De Vocht (bel)   Birgit Söllner (ger)   Ilse Geldhof (bel)  
2009   Andrea Bosman (ned)   Martine Bras (ned)   Mascha Pijnenborg (ned)  
2010   Emma Johansson (swe)   Martine Bras (ned)   Grace Verbeke (bel)  
2011   Emma Johansson (swe)   Adrie Visser (ned)   Sjoukje Dufoer (bel)  
2012   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Pauline Ferrand-Prévot (fra)   Elisa Longo Borghini (ita)  
2013   Emily Collins (nzl)   Shelley Olds (usa)   Emma Johansson (swe)  
2014   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Emma Johansson (swe)   Audrey Cordon-Ragot (fra)  
2015   Jolien D`Hoore (bel)   Chantal Blaak (ned)   Sara Mustonen-Lichan (swe)  
2016   Marta Bastianelli (ita)   Leah Kirchmann (can)   Lotta Lepistö (fin)  
2017   Jolien D`Hoore (bel)   Chloe Hosking (aus)   Sarah Roy (aus)  
2018   Ellen Van Dijk (ned)   Chloe Hosking (aus)   Jolien D`Hoore (bel)  
2019   Marta Bastianelli (ita)   Lotta Lepistö (fin)   Leah Kirchmann (can)  

2 victories: Marta Bastianelli (ita), Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr), Jolien D`Hoore (bel), Emma Johansson (swe)