GP KRANJ
 
 Slovenia
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Martin Hvastija (slo)   Tomas Konecny (cze)   Branko Filip (slo)  
1999   Igor Kranjec (slo)   Jan Bratkowski (ger)   Uros Murn (slo)  
2001   Daniele Masolino (ita)   Hrvoje Miholjevic (cro)   Radoslav Rogina (cro)  
2002   Mikhail Timochine (rus)   Tomaz Nose (slo)   Kristjan Fajt (slo)  
2003   Giorgio Orizio (ita)   Matej Mugerli (slo)   Tomaz Nose (slo)  
2004   Giovanni Visconti (ita)   Matic Strgar (slo)   Marco Bandiera (ita)  
2005   Martin Hvastija (slo)   Drasutis Stundzia (ltu)   Matej Stare (slo)  
2006   Bostjan Mervar (slo)   Robert Kiserlovski (cro)   Pavel Zitta (cze)  
2007   Borut Bozic (slo)   Matej Mugerli (slo)   Matic Strgar (slo)  
2008   Grega Bole (slo)   Jure Kocjan (slo)   Aldo Ino Ilesic (slo)  
2009   Gasper Svab (slo)   Robert Vrecer (slo)   Yauheni Sobal (blr)  
2010   Matej Gnezda (slo)   Vladimir Koev (bul)   Oscar Gatto (ita)  
2011   Simone Ponzi (ita)   Luka Mezgec (slo)   Blaz Furdi (slo)  
2013   Lukas P√∂stlberger (aut)   Matej Jurco (svk)   Kristjan Fajt (slo)  
2016   Mattia De Marchi (ita)   Radoslav Rogina (cro)   Simone Ravanelli (ita)  
2017   Matej Mugerli (slo)   Ziga Jerman (slo)   Markus Eibegger (aut)  
2018   Daniel Auer (aut)   Alessandro Pessot (ita)   German Nicolas Tivani Perez (arg)  

2 victories: Martin Hvastija (slo)