TOUR DE RIJKE
 
 Netherlands
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Omloop van Voorne-Putten
1989   Tim Steijger (ned)   John De Hey (ned)   Marc Van De Wetering (ned)  
1990   Rob Lenting (ned)   John Leijs (ned)   Casper Van Der Meer (ned)  
1991   Erik Cent (ned)   David Veenendaal (ned)   Andre Grootveld (ned)  
1992   Hennie Beijer (ned)   Hans Brankaert (ned)   Piet Eikelenboom (ned)  
1993   Herman Woudenberg (ned)   Jan Goedendorp (ned)   Henk Van Der Ziel (ned)  
1994   Tommy Post (ned)   Ronald Van Der Tang (ned)   Harry Van Putten (ned)  
1995   Perry Bothof (ned)   Peep Mikli (est)   Daniel Doedel (ned)  
Tour Beneden-Maas
1996   Emiel Van Dijk (ned)   Patrick Strouken (ned)   Gerard Smits (ned)  
1997   Stefan Van Dijk (ned)   Pieter Vries (ned)   Sander Olijve (ned)  
1998   Marcel Duijn (ned)   Coen Boerman (ned)   Linas Balciunas (ltu)  
1999   Daniel Van Elven (ned)   Bram De Waard (ned)   Jurgen De Jong (ned)  
2000   Fulco Van Gulik (ned)   Bart Heirewegh (bel)   Michel Van Haecke (bel)  
2001   Robert Hunter (rsa)   Geert Omloop (bel)   Matteo Frutti (ita)  
2002   Roger Hammond (gbr)   Bert Hiemstra (ned)   Jurgen De Jong (ned)  
2003   Jans Koerts (ned)   Erik Dekker (ned)   Gerben Löwik (ned)  
Tour de Rijke
2004   Jans Koerts (ned)   Gorik Gardeyn (bel)   Wilco Zuyderwijk (ned)  
2005   Stefan Van Dijk (ned)   Steven De Jongh (ned)   Rik Reinerink (ned)  
2006   Graeme Brown (aus)   Marco Zanotti (ita)   Danilo Hondo (ger)  
2007   Gert Steegmans (bel)   Graeme Brown (aus)   Stefan Van Dijk (ned)  
2008   Steven De Jongh (ned)   Eric Baumann (ger)   Kristjan Koren (slo)  
2009   Kenny Van Hummel (ned)   Eric Baumann (ger)   Jurgen Roelandts (bel)  
2011   Theo Bos (ned)   Kenny Van Hummel (ned)   Daniel Schorn (aut)  

2 victories: Jans Koerts (ned), Stefan Van Dijk (ned)