RONDE VAN MENDRISIO
 
 Switzerland
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1972   Eddy Merckx (bel)   Herman Vanspringel (bel)   Franco Bitossi (ita)  
1973   Franco Bitossi (ita)   Eddy Merckx (bel)   Michel Pollentier (bel)  
1976   Roland Salm (sui)   Felice Gimondi (ita)   Francesco Moser (ita)  
1977   Francesco Moser (ita)   Freddy Maertens (bel)   Felice Gimondi (ita)  
1978   Felice Gimondi (ita)   Bruno Wolfer (sui)   Hans Hindelang (ger)  
1979   Rene Savary (sui)   Roland Salm (sui)   Daniel Gisiger (sui)  
1996   Salvatore Commesso (ita)   Nicolai Bo Larsen (den)   Felice Puttini (sui)  
1997   Beat Zberg (sui)   Danilo Di Luca (ita)   Mauro Radaelli (ita)  
1998   Felice Puttini (sui)   Romans Vainsteins (lat)   Markus Zberg (sui)  
1999   Valentino Fois (ita)   Luca Paolini (ita)   Guido Trentin (ita)  
2000   Felice Puttini (sui)   Patrick Calcagni (sui)   Franco Pellizotti (ita)  
2001   Alexandre Moos (sui)   Bert Grabsch (ger)   Massimo Donati (ita)  
2002   Ruslan Gryschenko (ukr)   Giario Ermeti (ita)   Mariusz Wiesiak (pol)  
2003   Mariusz Wiesiak (pol)   Mauro Santambrogio (ita)   Laurent Mangel (fra)  
2004   Giuseppe De Maria (ita)   Carl Naibo (fra)   Andriy Pryshchepa (ukr)  
2005   Michele Maccanti (ita)   Daniele Contrini (ita)   Mauro Santambrogio (ita)  
2006   Daniele De Paoli (ita)   Adam Hansen (aus)   Ivan Fanelli (ita)  
2007   Andreas Dietziker (sui)   Luca Solari (ita)   Emanuele Bindi (ita)  
2008   Eddy Serri (ita)   Enrico Rossi (ita)   Wesley Sulzberger (aus)  
2009   Ignatas Konovalovas (ltu)   Daniele Callegarin (ita)   Peter Kusztor (hun)  

2 victories: Felice Puttini (sui)