NC POLAND ITT
 
 Poland
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1970   Jan Magiera (pol)   Mieczyslaw Nowicki (pol)   Pawel Kaczorowski (pol)  
1971   Tadeusz Mytnik (pol)   Jan Magiera (pol)   Mieczyslaw Nowicki (pol)  
1972   Tadeusz Mytnik (pol)   Ryszard Koziel (pol)   Florian Andrzejewski (pol)  
1973   Tadeusz Mytnik (pol)   Szczepan Klimczak (pol)   Ryszard Szurkowski (pol)  
1974   Tadeusz Mytnik (pol)   Stanislaw Babula (pol)   Stanislaw Kirpsza (pol)  
1975   Jan Jankiewicz (pol)   Czeslaw Lang (pol)   Florian Andrzejewski (pol)  
1976   Florian Andrzejewski (pol)   Czeslaw Lang (pol)   Janusz Bieniek (pol)  
1977   Juliusz Firkowski (pol)   Czeslaw Lang (pol)   Florian Andrzejewski (pol)  
1978   Tadeusz Mytnik (pol)   Witold Plutecki (pol)   Henryk Santysiak (pol)  
1979   Tadeusz Mytnik (pol)   Jan Raczkowski (pol)   Stanislaw Kirpsza (pol)  
1980   Tadeusz Mytnik (pol)   Jan Jankiewicz (pol)   Zbigniew Szczepkowski (pol)  
1981   Stefan Janowski (pol)   Czeslaw Lang (pol)   Jerzy Swinoga (pol)  
1982   Tadeusz Mytnik (pol)   Roman Jaskula (pol)   Marek Lesniewski (pol)  
1983   Stefan Janowski (pol)   Grzegorz Zielinski (pol)   Marek Lesniewski (pol)  
1984   Lech Piasecki (pol)   Tadeusz Mytnik (pol)   Roman Jaskula (pol)  
1985   Lech Piasecki (pol)   Zenon Jaskula (pol)   Pawel Bartkowiak (pol)  
1986   Zenon Jaskula (pol)   Pawel Bartkowiak (pol)   Andrzej Mierzejewski (pol)  
1987   Zenon Jaskula (pol)   Andrzej Mierzejewski (pol)   Marek Lesniewski (pol)  
1988   Zenon Jaskula (pol)   Jan Magosz (pol)   Joachim Halupczok (pol)  
1989   Joachim Halupczok (pol)   Jan Magosz (pol)   Zenon Jaskula (pol)  
1991   Marek Lesniewski (pol)   Dariusz Baranowski (pol)   Andrzej Sypytkowski (pol)  
1992   Piotr Chmielewski (pol)   Dariusz Baranowski (pol)   Marek Lesniewski (pol)  
1993   Tomasz Brozyna (pol)   Piotr Chmielewski (pol)   Marek Lesniewski (pol)  
1994   Bernard Bocian (pol)   Tomasz Brozyna (pol)   Krzysztof Szafranski (pol)  
1995   Bernard Bocian (pol)   Krzysztof Szafranski (pol)   Tomasz Brozyna (pol)  
1996   Piotr Chmielewski (pol)   Tomasz Brozyna (pol)   Bernard Bocian (pol)  
1997   Dariusz Baranowski (pol)   Pawel Niedzwiecki (pol)   Piotr Chmielewski (pol)  
1998   Piotr Przydzial (pol)   Bernard Bocian (pol)   Andrzej Sypytkowski (pol)  
1999   Sebastian Wolski (pol)   Tomasz Brozyna (pol)   Bernard Bocian (pol)  
2000   Piotr Wadecki (pol)   Marcin Sapa (pol)   Bernard Bocian (pol)  
2001   Piotr Przydzial (pol)   Slawomir Kohut (pol)   Krzysztof Szafranski (pol)  
2002   Krzysztof Szafranski (pol)   Wojciech Pawlak (pol)   Marcin Sapa (pol)  
2003   Tomasz Lisowicz (pol)   Pawel Zugaj (pol)   Slawomir Kohut (pol)  
2004   Slawomir Kohut (pol)   Krzysztof Ciesielski (pol)   Dawid Krupa (pol)  
2005   Piotr Mazur (pol)   Bartosz Huzarski (pol)   Jaroslaw Rebiewski (pol)  
2006   Piotr Mazur (pol)   Lukasz Bodnar (pol)   Jaroslaw Rebiewski (pol)  
2007   Lukasz Bodnar (pol)   Jaroslaw Rebiewski (pol)   Mateusz Taciak (pol)  
2008   Lukasz Bodnar (pol)   Maciej Bodnar (pol)   Mateusz Taciak (pol)  
2009   Maciej Bodnar (pol)   Bartosz Huzarski (pol)   Mateusz Taciak (pol)  
2010   Jaroslaw Marycz (pol)   Maciej Bodnar (pol)   Marcin Sapa (pol)  
2011   Tomasz Marczynski (pol)   Lukasz Bodnar (pol)   Wojciech Ziolkowski (pol)  
2012   Maciej Bodnar (pol)   Michal Kwiatkowski (pol)   Lukasz Bodnar (pol)  
2013   Maciej Bodnar (pol)   Michal Kwiatkowski (pol)   Mateusz Taciak (pol)  
2014   Michal Kwiatkowski (pol)   Maciej Bodnar (pol)   Mateusz Taciak (pol)  
2015   Marcin Bialoblocki (pol)   Kamil Gradek (pol)   Bartosz Huzarski (pol)  
2016   Maciej Bodnar (pol)   Marcin Bialoblocki (pol)   Mateusz Taciak (pol)  
2017   Michal Kwiatkowski (pol)   Marcin Bialoblocki (pol)   Maciej Bodnar (pol)  
2018   Maciej Bodnar (pol)   Marcin Bialoblocki (pol)   Michal Kwiatkowski (pol)  

8 victories: Tadeusz Mytnik (pol)
5 victories: Maciej Bodnar (pol)
3 victories: Zenon Jaskula (pol)
2 victories: Bernard Bocian (pol), Lukasz Bodnar (pol), Piotr Chmielewski (pol), Stefan Janowski (pol), Michal Kwiatkowski (pol), Piotr Mazur (pol), Lech Piasecki (pol), Piotr Przydzial (pol)