WORLD CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2007       United Kingdom   Netherlands   Australia  
2008       United Kingdom   China   Germany  
2009       Australia   United Kingdom   Lithuania  
2010       Australia   China   Lithuania  
2011       Australia   United Kingdom   China  
2012       Germany   Australia   China  
2013       Germany   China   United Kingdom  
2014       Germany   China   United Kingdom  
2015       China   Russia   Australia  
2016       Russia   China   Germany  
2017       Russia   Australia   Germany  
2018       Germany   Netherlands   Russia  
2019       Australia   Russia   Germany