WORLD CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1995       Felicia Ballanger (fra)   Galina Eniukhina (rus)   Michelle Ferris (aus)  
1996       Felicia Ballanger (fra)   Annett Neumann (ger)   Michelle Ferris (aus)  
1997       Felicia Ballanger (fra)   Michelle Ferris (aus)   Magali Faure-Humbert (fra)  
1998       Felicia Ballanger (fra)   Tanya Dubnicoff (can)   Michelle Ferris (aus)  
1999       Felicia Ballanger (fra)   Jiang Cuihua (chn)   Ulrike Weichelt (ger)  
2000       Natalia Tsylinskaya-Markaunichenka (blr)   Jiang Cuihua (chn)   Wang Yan (chn)  
2001       Nancy Contreras Reyes (mex)   Lori-Ann Muenzer (can)   Katrin Meinke (ger)  
2002       Natalia Tsylinskaya-Markaunichenka (blr)   Nancy Contreras Reyes (mex)   Kerrie Meares (aus)  
2003       Natalia Tsylinskaya-Markaunichenka (blr)   Nancy Contreras Reyes (mex)   Jiang Cuihua (chn)  
2004       Anna Meares (aus)   Jiang Yonghua (chn)   Simona Krupeckaite (ltu)  
2005       Natalia Tsylinskaya-Markaunichenka (blr)   Anna Meares (aus)   Yvonne Hijgenaar (ned)  
2006       Natalia Tsylinskaya-Markaunichenka (blr)   Anna Meares (aus)   Lisandra Guerra Rodriguez (cub)  
2007       Anna Meares (aus)   Lisandra Guerra Rodriguez (cub)   Natalia Tsylinskaya-Markaunichenka (blr)  
2008       Lisandra Guerra Rodriguez (cub)   Simona Krupeckaite (ltu)   Sandie Clair (fra)  
2009       Simona Krupeckaite (ltu)   Anna Meares (aus)   Victoria Pendleton (gbr)  
2010       Anna Meares (aus)   Simona Krupeckaite (ltu)   Olga Ismayilova (aze)  
2011       Olga Panarina (blr)   Sandie Clair (fra)   Miriam Welte (ger)  
2012       Anna Meares (aus)   Miriam Welte (ger)   Jessica Varnish (gbr)  
2013       Lee Wai Sze (hkg)   Miriam Welte (ger)   Rebecca James (gbr)  
2014       Miriam Welte (ger)   Anna Meares (aus)   Anastasia Voynova (rus)  
2015       Anastasia Voynova (rus)   Anna Meares (aus)   Miriam Welte (ger)  
2016       Anastasia Voynova (rus)   Lee Wai Sze (hkg)   Elis Ligtlee (ned)  
2017       Daria Shmeleva (rus)   Miriam Welte (ger)   Anastasia Voynova (rus)  
2018       Miriam Welte (ger)   Daria Shmeleva (rus)   Elis Ligtlee (ned)  

5 victories: Felicia Ballanger (fra), Natalia Tsylinskaya-Markaunichenka (blr)
4 victories: Anna Meares (aus)
2 victories: Anastasia Voynova (rus), Miriam Welte (ger)