WORLD CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2002       Li Na (chn)   Clara Sanchez (fra)   Rosealee Hubbard (aus)  
2003       Svetlana Grankovskaya (rus)   Anna Meares (aus)   Oksana Grishina (rus)  
2004       Clara Sanchez (fra)   Elisa Frisoni (ita)   Jennie Reed (usa)  
2005       Clara Sanchez (fra)   Elisa Frisoni (ita)   Yvonne Hijgenaar (ned)  
2006       Christin Muche (ger)   Clara Sanchez (fra)   Guo Shuang (chn)  
2007       Victoria Pendleton (gbr)   Guo Shuang (chn)   Anna Meares (aus)  
2008       Jennie Reed (usa)   Victoria Pendleton (gbr)   Christin Muche (ger)  
2009       Guo Shuang (chn)   Clara Sanchez (fra)   Willy Kanis (ned)  
2010       Simona Krupeckaite (ltu)   Victoria Pendleton (gbr)   Olga Ismayilova (aze)  
2011       Anna Meares (aus)   Olga Ismayilova (aze)   Clara Sanchez (fra)  
2012       Anna Meares (aus)   Ekaterina Gnidenko (rus)   Kristina Vogel (ger)  
2013       Rebecca James (gbr)   Gong Jinjie (chn)   Lisandra Guerra Rodriguez (cub)  
2014       Kristina Vogel (ger)   Anna Meares (aus)   Rebecca James (gbr)  
2015       Anna Meares (aus)   Shanne Braspennincx (ned)   Lisandra Guerra Rodriguez (cub)  
2016       Kristina Vogel (ger)   Anna Meares (aus)   Rebecca James (gbr)  
2017       Kristina Vogel (ger)   Martha Bayona Pineda (col)   Nicky Degrendele (bel)  
2018       Nicky Degrendele (bel)   Lee Wai Sze (hkg)   Simona Krupeckaite (ltu)  

3 victories: Anna Meares (aus), Kristina Vogel (ger)
2 victories: Clara Sanchez (fra)