WORLD CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2002       Lada Kozlikova (cze)   Rochelle Gilmore (aus)   Olga Slyussareva (rus)  
2003       Olga Slyussareva (rus)   Rochelle Gilmore (aus)   Adrie Visser (ned)  
2004       Yoanka Gonzalez Perez (cub)   Mandy Poitras (can)   Olga Slyussareva (rus)  
2005       Olga Slyussareva (rus)   Katherine Bates (aus)   Lyudmyla Vypyraylo (ukr)  
2006       Maria Luisa Calle Williams (col)   Gina Grain (can)   Olga Slyussareva (rus)  
2007       Yumari Gonzalez Valdivieso (cub)   Maria Luisa Calle Williams (col)   Adrie Visser (ned)  
2008       Ellen Van Dijk (ned)   Yumari Gonzalez Valdivieso (cub)   Belinda Goss (aus)  
2009       Yumari Gonzalez Valdivieso (cub)   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Belinda Goss (aus)  
2010       Pascale Jeuland-Tranchant (fra)   Yumari Gonzalez Valdivieso (cub)   Belinda Goss (aus)  
2011       Marianne Vos (ned)   Katherine Bates (aus)   Danielle Rowe (King) (gbr)  
2012       Katarzyna Pawlowska (pol)   Melissa Hoskins (aus)   Kelly Druyts (bel)  
2013       Katarzyna Pawlowska (pol)   Sofia Arreola Navarro (mex)   Evgeniya Augustinas (Romanyuta) (rus)  
2014       Kelly Druyts (bel)   Katarzyna Pawlowska (pol)   Evgeniya Augustinas (Romanyuta) (rus)  
2015       Kirsten Wild (ned)   Amy Cure (aus)   Allison Beveridge (can)  
2016       Laura Kenny (Trott) (gbr)   Kirsten Wild (ned)   Stephanie Roorda (can)  
2017       Rachele Barbieri (ita)   Elinor Barker (gbr)   Jolien D`Hoore (bel)  
2018       Kirsten Wild (ned)   Jolien D`Hoore (bel)   Amalie Dideriksen (den)  

2 victories: Yumari Gonzalez Valdivieso (cub), Katarzyna Pawlowska (pol), Olga Slyussareva (rus), Kirsten Wild (ned)