WORLD CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2002       Franco Marvulli (sui)   Anthony Gibb (gbr)   Stefan Steinweg (ger)  
2003       Franco Marvulli (sui)   Robert Sassone (fra)   Jean-Pierre Van Zyl (rsa)  
2004       Gregory Henderson (nzl)   Robert Slippens (ned)   Walter Fernando Perez (arg)  
2005       Alex Rasmussen (den)   Gregory Henderson (nzl)   Matthew Gilmore (bel)  
2006       Jerome Neuville (fra)   Angel Dario Colla (arg)   Ioannis Tamouridis (gre)  
2007       Wong Kam Po (hkg)   Wim Stroetinga (ned)   Rafal Ratajczyk (pol)  
2008       Aliaksandr Lisouski (blr)   Wim Stroetinga (ned)   Roger Kluge (ger)  
2009       Morgan Kneisky (fra)   Angel Dario Colla (arg)   Andreas Müller (aut)  
2010       Alex Rasmussen (den)   Juan Esteban Arango Carvajal (col)   Kazuhiro Mori (jpn)  
2011       Kwok Ho Ting (hkg)   Elia Viviani (ita)   Morgan Kneisky (fra)  
2012       Ben Swift (gbr)   Nolan Hoffman (rsa)   Wim Stroetinga (ned)  
2013       Martyn Irvine (irl)   Andreas Müller (aut)   Luke Davison (aus)  
2014       Ivan Kovalev (rus)   Martyn Irvine (irl)   Cheung King Lok (hkg)  
2015       Lucas Liß (ger)   Albert Torres Barcelo (esp)   Bobby Lea (usa)  
2016       Sebastian Mora Vedri (esp)   Ignacio Jesus Prado Juarez (mex)   Claudio Imhof (sui)  
2017       Adrian Teklinski (pol)   Lucas Liß (ger)   Christopher Latham (gbr)  
2018       Yauheni Karaliok (blr)   Michele Scartezzini (ita)   Callum Scotson (aus)  
2019       Sam Welsford (aus)   Roy Eefting (ned)   Thomas Sexton (nzl)  

2 victories: Franco Marvulli (sui), Alex Rasmussen (den)