NC UKRAINE ITT
 
 Ukraine
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Sergej Avdeev (ukr)   Ruslan Pidgornyy (ukr)   Volodymir Gustov (ukr)  
1998   Sergei Gontchar (ukr)   Yuriy Krivtsov (ukr)   Sergej Avdeev (ukr)  
1999   Sergej Matveyev (ukr)   Stanislav Nefedov (ukr)   Andrej Yatsenko (ukr)  
2000   Sergei Gontchar (ukr)   Alexander Fedenko (ukr)   Alexandr Dykiy (ukr)  
2001   Sergei Gontchar (ukr)   Alexander Klymenko (ukr)   Yuriy Krivtsov (ukr)  
2002   Sergei Gontchar (ukr)   Bogdan Bondariev (ukr)   Sergej Matveyev (ukr)  
2003   Sergej Matveyev (ukr)   Sergei Gontchar (ukr)   Yuriy Krivtsov (ukr)  
2004   Yuriy Krivtsov (ukr)   Sergej Matveyev (ukr)   Volodymir Starchyk (ukr)  
2005   Andriy Grivko (ukr)   Sergej Matveyev (ukr)   Volodymyr Bileka (ukr)  
2006   Andriy Grivko (ukr)   Yuriy Krivtsov (ukr)   Volodymyr Bileka (ukr)  
2007   Volodymyr Dyudya (ukr)   Sergej Matveyev (ukr)   Dmytro Grabovsky (ukr)  
2008   Andriy Grivko (ukr)   Sergej Matveyev (ukr)   Denys Kostyuk (ukr)  
2009   Andriy Grivko (ukr)   Dmytro Grabovsky (ukr)   Oleksandr Kvachuk (ukr)  
2010   Vitaliy Popkov (rus)   Yuriy Krivtsov (ukr)   Andriy Vasylyuk (ukr)  
2011   Oleksandr Kvachuk (ukr)   Oleg Chuzhda (ukr)   Volodymyr Bileka (ukr)  
2012   Andriy Grivko (ukr)   Mykhaylo Kononenko (ukr)   Sergiy Lagkuti (ukr)  
2013   Andriy Vasylyuk (ukr)   Andriy Grivko (ukr)   Mykhaylo Kononenko (ukr)  
2014   Andriy Vasylyuk (ukr)   Mykhaylo Kononenko (ukr)   Volodymyr Kogut (ukr)  
2015   Sergiy Lagkuti (ukr)   Andriy Khripta (ukr)   Andriy Vasylyuk (ukr)  
2016   Andriy Vasylyuk (ukr)   Andriy Khripta (ukr)   Oleksandr Prevar (ukr)  
2017   Oleksandr Polivoda (ukr)   Andriy Vasylyuk (ukr)   Oleksandr Prevar (ukr)  
2018   Andriy Grivko (ukr)   Mykhaylo Kononenko (ukr)   Oleksandr Golovash (ukr)  

6 victories: Andriy Grivko (ukr)
4 victories: Sergei Gontchar (ukr)
3 victories: Andriy Vasylyuk (ukr)
2 victories: Sergej Matveyev (ukr)