SCANDINAVIAN OPEN
 
 Sweden
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1998   Vegard Overaas-Lied (nor)   Mattias Carlsson (swe)   Jan Karlsson (swe)  
1999   Martin Kryger (den)   Jacob Moe Rasmussen (den)   Danny Jonasson (den)  
2000   Magnus Ljungblad (swe)   Allan-Bo Andresen (den)   Michel Lafis (swe)  
2001   Petter Renäng (swe)   Julien Smink (ned)   Jonas Ljungblad (swe)  
2002   Jonas Holmqvist (swe)   Tobias Lergard (swe)   Gustav Erik Larsson (swe)  
2003   John Nilsson (swe)   James Vanlandschoot (bel)   Thomas Löfkvist (swe)  
2004   Marcus Ljungqvist (swe)   Fredrik Modin (swe)   Jonas Ljungblad (swe)  
2005   Christofer Stevenson (swe)   Arnoud Van Groen (ned)   Jonas Ljungblad (swe)  
2006   Edvald Boasson Hagen (nor)   Vasil Kiryienka (blr)   Jens-Erik Madsen (den)  
2007   Lucas Persson (swe)   Adriaan Helmantel (ned)   Mart Ojavee (est)  
2008   Aleksejs Saramotins (lat)   Ruud Fransen (ned)   Marco Brus (ned)  
2009   Patrik Stenberg (swe)   Patrik Moren (swe)   Sebastian Balck (swe)