NC ANTIGUA AND BARBUDA ITT
 
 Antigua and Barbuda
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2009   Robert Francis Marsh (atg)   Jyme Bridges (atg)   Dale Richardson (atg)  
2010   Robert Francis Marsh (atg)   Jyme Bridges (atg)   Marvin Spencer (atg)  
2011   Marvin Spencer (atg)   Robert Francis Marsh (atg)   Dale Richardson (atg)  
2012   Robert Francis Marsh (atg)   Marvin Spencer (atg)   Jyme Bridges (atg)  
2013   Jyme Bridges (atg)   Robert Francis Marsh (atg)   Marvin Spencer (atg)  
2014   Andre Simon (atg)   Robert Francis Marsh (atg)   Jyme Bridges (atg)  
2015   Robert Francis Marsh (atg)   Marvin Spencer (atg)   Andre Simon (atg)  
2016   Andre Simon (atg)   Marvin Spencer (atg)   Tesheed Gordon (atg)  
2017   Marvin Spencer (atg)   Robert Francis Marsh (atg)   Joshua Gayral (atg)  
2018   Robert Francis Marsh (atg)   Devon Norris (atg)   Jyme Bridges (atg)  

5 victories: Robert Francis Marsh (atg)
2 victories: Andre Simon (atg), Marvin Spencer (atg)