GIRO DEL SOL SAN JUAN
 
 Argentina
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1982   Eduardo Trillini (arg)  
1983   Victor Caro (chi)  
1984   Pedro Chirino (arg)  
1985   Ramon Sanchez (arg)  
1986   Ramon Sanchez (arg)  
1987   Daniele Castro (arg)  
1988   Luis E. Moyano Guemes (arg)  
1989   Alberto Bravo (arg)  
1990   Javier Argonz (arg)  
1991   Alberto Bravo (arg)  
1992   Alberto Bravo (arg)  
1993   Juan Marcelo Aguero (arg)  
1994   Juan Marcelo Aguero (arg)  
1995   David Kenig (arg)  
1996   Raul Ruarte (arg)  
1997   Eduardo Mulet (arg)  
1998   Gonzalo Salas (arg)  
1999   Gustavo Toledo Britos (arg)  
2000   Lisandro Cruel (arg)  
2001   Edgardo Simon (arg)  
2002   Edgardo Simon (arg)  
2003   Oscar Villalobo (arg)   Jose Fernando Antogna (arg)   Juan Esteban Curuchet (arg)  
2004   Oscar Villalobo (arg)  
2005   Luciano Antonio Montivero (arg)  
2006   Gerardo Luis Fernandez (arg)  
2007   Luciano Antonio Montivero (arg)  
2008   Pedro Cristian Gonzalez (arg)  
2009   Emanuel Saldano Pujado (arg)   Claudio Flores (arg)   Jorge Giacinti (arg)  
2017   Bauke Mollema (ned)   Oscar Sevilla Rivera (esp)   Rodolfo Andres Torres Agudelo (col)  
2018   Gonzalo Joaquin Najar (arg)   Oscar Sevilla Rivera (esp)   Filippo Ganna (ita)  

3 victories: Alberto Bravo (arg)
2 victories: Juan Marcelo Aguero (arg), Luciano Antonio Montivero (arg), Ramon Sanchez (arg), Edgardo Simon (arg), Oscar Villalobo (arg)