WORLD CHAMPIONSHIPS U19
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1980       Radomir Simunek Sr. (cze)   Jokin Mujika Aramburu (esp)   Bernhard Woodtli (sui)  
1981       Rigobert Matt (ger)   Miroslav Kvasnicka (cze)   Konrad Morf (sui)  
1982       Beat Schumacher (sui)   Erwin Nijboer (ned)   Radovan Fort (cze)  
1983       Roman Kreuziger (cze)   Martin Hendriks (ned)   Peter Hric (cze)  
1984       Ondrej Glajza (svk)   Robert Dane (gbr)   Richard Koberna (tch)  
1985       Beat Wabel (sui)   Jürgen Sprich (ger)   Wim De Vos (ned)  
1986       Stuart Marshall (gbr)   Beat Brechbuehl (sui)   Wim De Vos (ned)  
1987       Marc Janssens (bel)   Ralph Berner (ger)   Tomas Port (tch)  
1988       Thomas Frischknecht (sui)   Mike Müller (ger)   Daniel Reh (tch)  
1989       Richard Groenendaal (ned)   Emmanuel Magnien (fra)   Cristian Bertotti (ita)  
1990       Erik Boezewinkel (ned)   Jerome Chiotti (fra)   Niels Van Der Steen (ned)  
1991       Ondrej Lukes (cze)   Jiri Pospisil (cze)   Dariusz Gil (pol)  
1992       Roger Hammond (gbr)   Vojtech Bachleda (svk)   Jan Faltynek (cze)  
1993       Kamil Ausbuher (cze)   Jaromir Friede (cze)   Miguel Martinez (fra)  
1994       Gretinus Gommers (ned)   Kamil Ausbuher (cze)   Ben Berden (bel)  
1995       Zdenek Mlynar (cze)   Guillaume Benoist (fra)   Stefan Buenter (sui)  
1996       Roman Peter (sui)   Gaizka Lejarreta Martin (esp)   Gregory Lapalud (fra)  
1997       David Rusch (sui)   Stefano Toffoletti (ita)   Steffen Weigold (ger)  
1998       Michael Baumgartner (sui)   Stefano Toffoletti (ita)   Davy Commeyne (bel)  
1999       Matthew Kelly (usa)   Sven Vanthourenhout (bel)   Thijs Verhagen (ned)  
2000       Bart Aernouts (bel)   Walker Ferguson (usa)   David Kasek (cze)  
2001       Martin Bina (cze)   Radomir Simunek (cze)   Jan Kunta (cze)  
2002       Kevin Pauwels (bel)   Krzysztof Kuzniak (pol)   Zdenek Stybar (cze)  
2003       Lars Boom (ned)   Eddy Van IJzendoorn (ned)   Zdenek Stybar (cze)  
2004       Niels Albert (bel)   Roman Kreuziger (cze)   Clement L`Hotellerie (fra)  
2005       Davide Malacarne (ita)   Julien Taramarcaz (sui)   Christoph Pfingsten (ger)  
2006       Boy Van Poppel (ned)   Robert Gavenda (svk)   Tom Meeusen (bel)  
2007       Joeri Adams (bel)   Daniel Summerhill (usa)   Jiri Polnicky (cze)  
2008       Arnaud Jouffroy (fra)   Peter Sagan (svk)   Lubomir Petrus (cze)  
2009       Tijmen Eising (ned)   Corne Van Kessel (ned)   Alexandre Billon (fra)  
2010       Tomas Paprstka (cze)   Julian Alaphilippe (fra)   Emiel Dolfsma (ned)  
2011       Clement Venturini (fra)   Fabien Doubey (fra)   Loic Doubey (fra)  
2012       Mathieu Van Der Poel (ned)   Wout Van Aert (bel)   Quentin Jauregui (fra)  
2013       Mathieu Van Der Poel (ned)   Martijn Budding (ned)   Adam Toupalik (cze)  
2014       Thijs Aerts (bel)   Yannick Peeters (bel)   Jelle Schuermans (bel)  
2015       Simon Andreassen (den)   Eli Iserbyt (bel)   Max Gulickx (ned)  
2016       Jens Dekker (ned)   Mickael Crispin (fra)   Thomas Bonnet (fra)  
2017       Thomas Pidcock (gbr)   Daniel Tulett (gbr)   Ben Turner (gbr)  
2018       Daniel Tulett (gbr)   Tomas Kopecky (cze)   Ryan Kamp (ned)  

2 victories: Mathieu Van Der Poel (ned)