WORLD CHAMPIONSHIPS U23
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1996       Miguel Martinez (fra)   Patrick Blum (sui)   Zdenek Mlynar (cze)  
1997       Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Christophe Morel (fra)  
1998       Sven Nys (bel)   Bart Wellens (bel)   Petr Dlask (cze)  
1999       Bart Wellens (bel)   Tom Vannoppen (bel)   Timothy Johnson (usa)  
2000       Bart Wellens (bel)   Tom Vannoppen (bel)   Davy Commeyne (bel)  
2001       Sven Vanthourenhout (bel)   Tomas Trunschka (cze)   David Kasek (cze)  
2002       Thijs Verhagen (ned)   Davy Commeyne (bel)   Tomas Trunschka (cze)  
2003       Enrico Franzoi (ita)   Wesley Van Der Linden (bel)   Thijs Verhagen (ned)  
2004       Kevin Pauwels (bel)   Mariusz Gil (pol)   Martin Zlamalik (cze)  
2005       Zdenek Stybar (cze)   Radomir Simunek (cze)   Simon Zahner (sui)  
2006       Zdenek Stybar (cze)   Lars Boom (ned)   Niels Albert (bel)  
2007       Lars Boom (ned)   Niels Albert (bel)   Romain Villa (fra)  
2008       Niels Albert (bel)   Aurelien Duval (fra)   Cristian Cominelli (ita)  
2009       Philipp Walsleben (ger)   Christoph Pfingsten (ger)   Pawel Szczepaniak (pol)  
2010       Arnaud Jouffroy (fra)   Tom Meeusen (bel)   Marek Konwa (pol)  
2011       Lars Van Der Haar (ned)   Mike Teunissen (ned)   Karel Hnik (cze)  
2012       Lars Van Der Haar (ned)   Wietse Bosmans (bel)   Michiel Van Der Heijden (ned)  
2013       Mike Teunissen (ned)   Wietse Bosmans (bel)   Wout Van Aert (bel)  
2014       Wout Van Aert (bel)   Michael Vanthourenhout (bel)   Mathieu Van Der Poel (ned)  
2015       Michael Vanthourenhout (bel)   Laurens Sweeck (bel)   Stan Godrie (ned)  
2016       Eli Iserbyt (bel)   Adam Toupalik (cze)   Quinten Hermans (bel)  
2017       Joris Nieuwenhuis (ned)   Felipe Orts Lloret (esp)   Sieben Wouters (ned)  
2018       Eli Iserbyt (bel)   Joris Nieuwenhuis (ned)   Yan Gras (fra)  

2 victories: Eli Iserbyt (bel), Sven Nys (bel), Zdenek Stybar (cze), Lars Van Der Haar (ned), Bart Wellens (bel)