OMLOOP MANDEL-LEIE-SCHELDE
 
 Belgium
Note:  Frrom 2004: Dernyrace
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1945   André Pieters (bel)   Albert Sercu (bel)   Jules Huvaere (bel)  
1946   Alberic Schotte (bel)   Jan Landuyt (bel)   Jules Huvaere (bel)  
1947   Michel Van Elsue (bel)   Arsene Rijckaert (bel)   Emmanuel Thoma (bel)  
1948   Georges Desplenter (bel)   Maurice Desimpelaere (bel)   Albert Sercu (bel)  
1949   Michel Remue (bel)   Georges Desplenter (bel)   André Pieters (bel)  
1950   Albert Decin (bel)   Robert Nolf (bel)   Ward Van Dijck (bel)  
1951   Emmanuel Thoma (bel)   Raphael Glorieux (bel)   André Pieters (bel)  
1952   Karel De Baere (bel)   Albert Ramon (bel)   Lode Wouters (bel)  
1953   Andre Declerck (bel)   Omer Braekevelt (bel)   Valere Ollivier (bel)  
1954   Maurice Blomme (bel)   Alberic Schotte (bel)   Marcel De Mulder (bel)  
1955   Wim Van Est (ned)   Germain Derycke (bel)   Marcel De Mulder (bel)  
1956   Germain Derycke (bel)   Lode Anthonis (bel)   Jos De Feyter (bel)  
1957   Noel Fore (bel)   Joseph Schils (bel)   Lucien Taillieu (bel)  
1958   Jos Hoevenaers (bel)   Petrus Oellibrandt (bel)   Frans Aerenhouts (bel)  
1959   Frans Aerenhouts (bel)   Arthur Decabooter (bel)   Henri Van Den Bossche (bel)  
1960   Julien Schepens (bel)   Joseph Planckaert (bel)   Frans De Mulder (bel)  
1961   Petrus Oellibrandt (bel)   Jan Zagers (bel)   Alfons Hermans (bel)  
1962   Leon Van Daele (bel)   Rene Vanderveken (bel)   Seamus Elliott (irl)  
1963   Norbert Kerckhove (bel)   Piet Van Est (ned)   Peter Post (ned)  
1963   Robert Lelangue (bel)   Willy Raes (bel)   Clement Roman (bel)  
1964   Gilbert (II) Desmet (bel)   Carmine Preziosi (ita)   Theo Nys (bel)  
1965   Jan Nolmans (bel)   Joseph Mathy (bel)   Julien Haelterman (bel)  
1966   Yvo Molenaers (bel)   Albert Van Vlierberghe (bel)   Jacques De Boever (bel)  
1967   Jan Harings (ned)   Norbert Kerckhove (bel)   Paul In `t Ven (bel)  
1968   Jos Huysmans (bel)   Roger Cooreman (bel)   Roger Rosiers (bel)  
1969   Wim Schepers (ned)   Herman Vrijders (bel)   Remi Van Vreckom (bel)  
1970   Wilfried David (bel)   Remi Van Vreckom (bel)   Romain Pauwels (bel)  
1971   Eric Leman (bel)   Ronny Van De Vijver (bel)   Julien Stevens (bel)  
1972   Christian Callens (bel)   Fernand Bruggeman (bel)   Georges Barras (bel)  
1973   Willy Abbeloos (bel)   Guido Van Sweevelt (bel)   Wim Kelleners (ned)  
1974   Jose Vanackere (bel)   Frans Mintjens (bel)   Paul Lannoo (bel)  
1975   Jos Gijsemans (bel)   Dirk Baert (bel)   Willy Van Malderghem (bel)  
1976   Willem Peeters (bel)   Ward Janssens (bel)   Eric Van De Wiele (bel)  
1977   Ludo Peeters (bel)   Eddy Vanhaerens (bel)   Frans Verhaegen (bel)  
1978   Ludo Schurgers (bel)   Walter Naegels (bel)   Martin Havik (ned)  
1979   Ludo Peeters (bel)   Walter Godefroot (bel)   Michel Pollentier (bel)  
1980   Lieven Malfait (bel)   William Tackaert (bel)   Eric Van De Wiele (bel)  
1981   Walter Planckaert (bel)   Daniel Willems (bel)   Filip Van De Ghinste (bel)  
1982   Gery Verlinden (bel)   Patrick Vermeulen (bel)   Marc Dierickx (bel)  
1983   William Tackaert (bel)   Alan Peiper (aus)   Luc Meersman (bel)  
1984   Patrick Versluys (bel)   Martin Durant (bel)   Luc Meersman (bel)  
1985   Rudy Dhaenens (bel)   Willy Teirlinck (bel)   Josef Lieckens (bel)  
1986   Rudy Dhaenens (bel)   Ferdi Van Den Haute (bel)   Herman Frison (bel)  
1987   Frans Maassen (ned)   John De Keukelaere (bel)   Edwin Bafcop (bel)  
1988   Johan Devos (bel)   Peter Huyghe (bel)   Patrick Deneut (bel)  
1989   Eddy Planckaert (bel)   Carlo Bomans (bel)   Pascal Elaut (bel)  
1990   Benjamin Van Itterbeeck (bel)   Adri Van Der Poel (ned)   Dirk De Wolf (bel)  
1991   Wilco Zuyderwijk (ned)   Antoine Goense (ned)   Peter Huyghe (bel)  
1992   Danny Nelissen (ned)   John Talen (ned)   Herman Frison (bel)  
1993   Frank Van Den Abeele (bel)   Viatcheslav Ekimov (rus)   Paul Haghedooren (bel)  
1994   Wilfried Nelissen (bel)   Peter Van Petegem (bel)   Carlo Bomans (bel)  
1995   Niko Eeckhout (bel)   Leon Van Bon (ned)   Lars Michaelsen (den)  
1996   Johan Museeuw (bel)   Frank Vandenbroucke (bel)   Wilfried Peeters (bel)  
1997   Franky De Buyst (bel)   Stephane Hennebert (bel)   Hans De Clercq (bel)  
1998   Jo Planckaert (bel)   Patrick Jonker (aus)   Maarten Den Bakker (ned)  
1999   Johan Museeuw (bel)   Michel Van Haecke (bel)   Leon Van Bon (ned)  
2000   Stefano Zanini (ita)   Jo Planckaert (bel)   Michel Van Haecke (bel)  
2001   Romans Vainsteins (lat)   Jo Planckaert (bel)   Eric De Clercq (bel)  
2002   Peter Van Petegem (bel)   Johan Museeuw (bel)   Tom Boonen (bel)  
2003   Johan Museeuw (bel)   Marc Streel (bel)   Paul Van Hyfte (bel)  
2004   Tom Boonen (bel)   Gorik Gardeyn (bel)   Nico Mattan (bel)  
2005   Geert Omloop (bel)   Marc Wauters (bel)   Nico Mattan (bel)  
2006   Leif Hoste (bel)   Niko Eeckhout (bel)   Fränk Schleck (lux)  
2007   Alessandro Ballan (ita)   Gorik Gardeyn (bel)   Gianni Meersman (bel)  
2008   Stijn Devolder (bel)   Leif Hoste (bel)   Frederik Willems (bel)  
2009   Nick Nuyens (bel)   Steven De Jongh (ned)   Frederik Willems (bel)  
2010   Jan Ghyselinck (bel)   Kurt Hovelynck (bel)   Guillaume Van Keirsbulck (bel)  
2011   Davy Commeyne (bel)   Laurens De Vreese (bel)   Wim De Vocht (bel)  
2012   Pieter Ghyllebert (bel)   Guillaume Van Keirsbulck (bel)   Frederic Verkinderen (bel)  
2013   Iljo Keisse (bel)   Frederique Robert (bel)   Niko Eeckhout (bel)  
2016   Pieter Vanspeybrouck (bel)   Christopher Latham (gbr)   Amaury Capiot (bel)  
2017   Iljo Keisse (bel)   Huub Duyn (ned)   Maarten Wynants (bel)  
2018   Wouter Wippert (ned)   Herman Dahl (nor)   Justin Jules (fra)  

3 victories: Johan Museeuw (bel)
2 victories: Rudy Dhaenens (bel), Iljo Keisse (bel), Ludo Peeters (bel)