TOUR OF OKINAWA
 
 Japan
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
GP Okinawa
1990   Ruthie Matthes (usa)   Alison Sydor (can)   Kyung Mi-Ok (kor)  
1993   Fabiana Luperini (ita)   Kim Min Jung (kor)   Cinzia Faccin (ita)  
1999   Janneke Vos (ned)   Sandy Espeseth (can)   Miho Oki (jpn)  
2000   Miho Oki (jpn)   Mirella Van Melis (ned)   Clare Hall-Patch (can)  
Tour of Okinawa
2003   Amy Moore-Jarvis (can)  
2006   Mayuko Hagiwara (jpn)   Satomi Wadami (jpn)   Miyoko Karami (jpn)  
2007   Huang Xiao Mei (chn)   Mayuko Hagiwara (jpn)   Yuka Yamashima (jpn)  
2008   Tseng Hsiao Chia (tpe)   Yoo Seon Ha (kor)   Wong Wan Yiu Jamie (hkg)  
2009   Wong Wan Yiu Jamie (hkg)   Mayuko Hagiwara (jpn)   Choe Sun Ae (kor)  
2010   Carmen Small (usa)   Chisako Harigai (jpn)   Nami Takahashi (Aono) (jpn)  
2011   Huang Ho Hsiung (tpe)   Hsiao Mei Yu (tpe)   Tsugumi Kimura (jpn)  
2012   Eri Yonamine (jpn)   Wong Wan Yiu Jamie (hkg)   Mayuko Hagiwara (jpn)  
2013   Huang Dong Yan (chn)   Hiromi Kaneko (jpn)   Huang Ting Ying (tpe)  
2016   Huang Ting Ying (tpe)   Ellen Van Dijk (ned)   Hiromi Kaneko (jpn)  
2017   Ellen Van Dijk (ned)   Eri Yonamine (jpn)   Ayako Nakai (jpn)  
2018   Eri Yonamine (jpn)   Hiromi Kaneko (jpn)   Jip Van Den Bos (ned)  

2 victories: Eri Yonamine (jpn)