CASCADE CLASSIC
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1986   Robin Sewell (usa)  
1987   Alison Sydor (can)  
1988   Phyllis Hines (usa)   Sarah Neil (can)   Louisa Jenkins (usa)  
1989   Catherine Hart (aus)  
1990   Sally Zack (usa)   Martha Wavrin (usa)   Teresa Williams (usa)  
1999   Stacey Peters (usa)   Emily Thurston (usa)   Rydeen Stevens (usa)  
2000   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)   Anke Moore (Erlank) (rsa)   Julie Young (usa)  
2001   Amber Neben (usa)   Nicole Demars-Gingles (can)   Kimberley Anderson-Smith (usa)  
2002   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)   Heather Albert-Hall (usa)   Leah Goldstein (isr)  
2003   Lynne Bessette (can)   Heather Albert-Hall (usa)   Kristin Johnson (usa)  
2004   Christine Thorburn (usa)   Lynn Gaggioli (Brotzman) (usa)   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)  
2005   Kristin Armstrong (usa)   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)   Kori Kelley-Seehafer (usa)  
2006   Kristen LaSasso (usa)   Kristin Armstrong (usa)   Dorothy Cowden-Bausch (usa)  
2008   Kristin Armstrong (usa)   Christine Thorburn (usa)   Julie Beveridge (can)  
2009   Evelyn Stevens (usa)   Amber Pierce (Rais) (usa)   Alison Powers (usa)  
2010   Mara Abbott (usa)   Catherine Cheatley (Sell) (nzl)   Erinne Willock (can)  
2011   Janet Holcomb (usa)   Ann Samplonius (can)   Clara Hughes (can)  
2012   Alison Powers (usa)   Carmen Small (usa)   Megan Guarnier (usa)  
2013   Kristin McGrath (usa)   Claudia Lichtenberg (Häusler) (ger)   Mara Abbott (usa)  
2014   Lauren Stephens (Robertson) (usa)   Amber Neben (usa)   Julie Emmerman (usa)  
2015   Andrea Dvorak (usa)   Kristin Armstrong (usa)   Amber Neben (usa)  
2016   Tara Whitten (can)   Kristin Armstrong (usa)   Carmen Small (usa)  
2017   Allie Dragoo (usa)   Sara Poidevin (can)   Jasmin Duehring (Glaesser) (can)  

2 victories: Kristin Armstrong (usa), Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)