TOUR DE CHARENTE-MARITIME
 
 France
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2000   Elisabeth Chevanne-Brunel (fra)   Sabine Gentieu (fra)   Carine Peter (fra)  
2001   Delphine Guille (fra)   Elodie Leroux-Touffet (fra)   Delphine Tonini (fra)  
2002   Ludivine Henrion (bel)   Jaelle Balard (fra)   Delphine Tonini (fra)  
2004   Beatrice Thomas (fra)   Nathalie Cadol (fra)   Sandrine Revol (fra)  
2005   Tamara Boyd (nzl)   Kateryna Krasova (ukr)   Paddy Walker (nzl)  
2006   Pascale Jeuland-Tranchant (fra)   Karine Gautard-Roussel (fra)   Florence Girardet (fra)  
2007   Maryline Salvetat (fra)   Florence Girardet (fra)   Fanny Ribérot (fra)  
2008   Edwige Pitel (fra)   Christel Ferrier-Bruneau (fra)   Karine Gautard-Roussel (fra)  
2009   Melodie Lesueur (fra)   Edita Unguryte (ltu)   Beatrice Thomas (fra)  
2010   Pascale Jeuland-Tranchant (fra)   Rosane Kirch (bra)   Urte Juodvalkyte (ltu)  
2011   Aude Biannic (fra)   Andrea Graus (aut)   Marie-Laure Cloarec (fra)  
2012   Coralie Demay (fra)   Alexandra Tondeur (bel)   Sandrine Bideau (fra)  
2013   Tetyana Riabchenko (ukr)   Carol Ann Canuel (can)   Séverine Eraud (fra)  
2014   Sarah Roy (aus)   Lucie Pader (fra)   Coralie Demay (fra)  
2015   Edwige Pitel (fra)   Lise-Marie Henzelin (sui)   Emilie Rochedy (fra)  
2016   Charlotte Bravard (fra)   Séverine Eraud (fra)   Annabelle Dreville (fra)  
2017   Shara Gillow (aus)   Coralie Demay (fra)   Pauline Allin (fra)  
2018   Lucie Jounier (fra)   Pauline Allin (fra)   Paula Andrea Patino Bedoya (col)  

2 victories: Pascale Jeuland-Tranchant (fra), Edwige Pitel (fra)