ENERGIEWACHT TOUR
 
 Netherlands
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Omloop door Middag-Humsterland
2004   Kristy Miggels (ned)   Kirsten Wild (ned)   Angela Hillenga (ned)  
2005   Adrie Visser (ned)   Loes Gunnewijk (ned)   Arenda Grimberg (ned)  
2006   Kirsten Wild (ned)   Chantal Beltman (ned)   Suzanne De Goede (ned)  
2007   Suzanne De Goede (ned)   Marianne Vos (ned)   Loes Markerink (ned)  
2008   Vera Koedooder (ned)   Adrie Visser (ned)   Irene Van Den Broek (ned)  
2009   Rochelle Gilmore (aus)   Claudia Witteveen (ned)   Isabella Söderberg (swe)  
2010   Vera Koedooder (ned)   Monique Van De Ree (ned)   Liesbet De Vocht (bel)  
Energiewacht Tour
2011   Adrie Visser (ned)   Loes Gunnewijk (ned)   Marianne Vos (ned)  
2012   Ina-Yoko Teutenberg (ger)   Ellen Van Dijk (ned)   Marianne Vos (ned)  
2013   Ellen Van Dijk (ned)   Loes Gunnewijk (ned)   Kirsten Wild (ned)  
2014   Lucinda Brand (ned)   Vera Koedooder (ned)   Trixi Worrack (ger)  
2015   Lisa Brennauer (ger)   Trixi Worrack (ger)   Christine Majerus (lux)  
2016   Ellen Van Dijk (ned)   Annemiek Van Vleuten (ned)   Lisa Brennauer (ger)  
Healthy Ageing Tour
2017   Ellen Van Dijk (ned)   Anna Van Der Breggen (ned)   Lisa Brennauer (ger)  
2018   Amy Pieters (ned)   Chantal Blaak (ned)   Christine Majerus (lux)  

3 victories: Ellen Van Dijk (ned)
2 victories: Vera Koedooder (ned), Adrie Visser (ned)