RONDE VAN TOSCANE - MEMORIAL MICHELA FANINI
 
 Italy
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Memorial Michela Fanini
1995   Imelda Chiappa (ita)   Roberta Bonanomi (ita)   Greta Zocca (ita)  
1995   Greta Zocca (ita)   Fabiana Luperini (ita)   Imelda Chiappa (ita)  
1996   Barbara Heeb (sui)   Diana Rast (sui)   Laura Charameda (usa)  
1997   Imelda Chiappa (ita)   Tatiana Stiajkina (ukr)   Simona Parente (ita)  
Ronde van Toscane - Memorial Michela Fanini
1998   Valeria Cappellotto (ita)   Pia Sundstedt (fin)   Lenka Ilavska (svk)  
1999   Edita Pucinskaite (ltu)   Fabiana Luperini (ita)   Lucia Pizzolotto (ita)  
2000   Zinaida Stahurskaya (blr)   Simona Parente (ita)   Fabiana Luperini (ita)  
2001   Nicole Brändli (sui)   Zinaida Stahurskaya (blr)   Rasa Polikeviciute (ltu)  
2002   Susanne Ljungskog (swe)   Zinaida Stahurskaya (blr)   Nicole Brändli (sui)  
2003   Susanne Ljungskog (swe)   Deirdre Demet-Barry (usa)   Nicole Brändli (sui)  
2004   Trixi Worrack (ger)   Nicole Cooke (gbr)   Edita Pucinskaite (ltu)  
2005   Susanne Ljungskog (swe)   Svetlana Stolbova (Bubnenkova) (rus)   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)  
2006   Svetlana Stolbova (Bubnenkova) (rus)   Marianne Vos (ned)   Suzanne De Goede (ned)  
2007   Noemi Cantele (ita)   Chantal Beltman (ned)   Judith Arndt (ger)  
2008   Judith Arndt (ger)   Trixi Worrack (ger)   Marianne Vos (ned)  
2009   Diana Ziliute (ltu)   Luisa Tamanini (ita)   Charlotte Becker (ger)  
2010   Judith Arndt (ger)   Tatiana Antoshina (rus)   Noemi Cantele (ita)  
2011   Megan Guarnier (usa)   Claudia Lichtenberg (Häusler) (ger)   Rasa Leleivyte (ltu)  
2012   Malgorzata Jasinska (pol)   Lauren Tucker-Hall (usa)   Romy Kasper (ger)  
2013   Claudia Lichtenberg (Häusler) (ger)   Tatiana Antoshina (rus)   Francesca Cauz (ita)  
2014   Shelley Olds (usa)   Edyta Jasinska (pol)   Ewelina Szybiak (pol)  
2015   Malgorzata Jasinska (pol)   Valentina Scandolara (ita)   Annemiek Van Vleuten (ned)  
2016   Ashleigh Moolman-Pasio (rsa)   Flavia Oliveira-Parks (bra)   Anna Maria Zita Stricker (ita)  
2017   Ashleigh Moolman-Pasio (rsa)   Cecilie Uttrup Ludwig (den)   Ewelina Szybiak (pol)  
2018   Soraya Paladin (ita)   Maria Giulia Confalonieri (ita)   Tetyana Riabchenko (ukr)  

3 victories: Susanne Ljungskog (swe)
2 victories: Judith Arndt (ger), Imelda Chiappa (ita), Malgorzata Jasinska (pol), Ashleigh Moolman-Pasio (rsa)