RONDE VAN COLOMBIA
 
 Colombia
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1987   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Imelda Chiappa (ita)   Cécile Odin (fra)  
1988   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Cécile Odin (fra)   Virginie Lafargue (fra)  
1989   Lucilla Rodriguez (col)   Rasa Polikeviciute (urs)   Nelly Alba (col)  
1991   Natalja Grinina (urs)   Evelyne Müller (sui)   Nelly Alba (col)  
1992   Maritza Corredor (col)   Nelly Alba (col)   Rosa Maria Aponte (col)  
2016   Ana Cristina Sanabria Sanchez (col)   Lilibeth Chacon Garcia (ven)   Jenny Lorena Colmenares Colmenares (col)  
2017   Ana Cristina Sanabria Sanchez (col)   Lilibeth Chacon Garcia (ven)   Blanca Liliana Moreno Canchon (col)  
2018   Ana Cristina Sanabria Sanchez (col)   Blanca Liliana Moreno Canchon (col)   Marcela Prieto Castaneda (mex)  

3 victories: Ana Cristina Sanabria Sanchez (col)
2 victories: Jeannie Longo-Ciprelli (fra)