OMLOOP VAN BORSELE
 
 Netherlands
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2002   Loes Gunnewijk (ned)   Katherine Bates (aus)   Monique Knol (ned)  
2003   Leontien Zijlaard-Van Moorsel (ned)   Ghita Beltman (ned)   Vera Koedooder (ned)  
2004   Chantal Beltman (ned)   Anouska Van Der Zee (ned)   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)  
2005   Marianne Vos (ned)   Adrie Visser (ned)   Emma Davies (gbr)  
2006   Marianne Vos (ned)   Vera Koedooder (ned)   Bertine Spijkerman (ned)  
2007   Marianne Vos (ned)   Regina Bruins (ned)   Ellen Van Dijk (ned)  
2008   Kirsten Wild (ned)   Ina-Yoko Teutenberg (ger)   Marianne Vos (ned)  
2009   Kirsten Wild (ned)   Marianne Vos (ned)   Alexandra Greenfield (gbr)  
2010   Kirsten Wild (ned)   Rochelle Gilmore (aus)   Kirsty Broun (aus)  
2011   Kirsten Wild (ned)   Charlotte Becker (ger)   Marianne Vos (ned)  
2012   Ellen Van Dijk (ned)   Gracie Elvin (aus)   Sarah Düster (ger)  
2013   Vera Koedooder (ned)   Loes Gunnewijk (ned)   Lucinda Brand (ned)  
2014   Chloe Hosking (aus)   Kirsten Wild (ned)   Ellen Van Dijk (ned)  
2015   Kirsten Wild (ned)   Shelley Olds (usa)   Anna Knauer (ger)  
2016   Barbara Guarischi (ita)   Floortje Mackaij (ned)   Christine Majerus (lux)  
2017   Riejanne Markus (ned)   Eugenia Bujak (Alickun) (slo)   Marianne Vos (ned)  
2018   Elisa Balsamo (ita)   Lorena Wiebes (ned)   Evy Kuijpers (ned)  

5 victories: Kirsten Wild (ned)
3 victories: Marianne Vos (ned)