GRACIA TOUR
 
 Czechia
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Druzba
1987   Angela Ranft (ger)   Petra Rossner (ger)   Kerstin Arndt (ger)  
1988   Radka Kynclova (tch)   Petra Rossner (ger)   Angela Kindling (ger)  
1989   Angela Ranft (ger)   Ildiko Paczova (svk)   Radka Kynclova (tch)  
1990   Radka Kynclova (tch)   Eva Orvosova-Lowe (svk)   Jana Polokova (tch)  
1991   Ildiko Paczova (svk)   Eva Orvosova-Lowe (svk)   Elena Barillova (svk)  
1992   Valentina Gerasimova (rus)   Marina Prudnikova (rus)   Elena Ogui (ukr)  
1993   Rasa Polikeviciute (ltu)   Aleksandra Koliaseva (rus)   Tamara Poliakova (ukr)  
1994   Gulnara Ivanova-Fatkulina (rus)   Svetlana Samokhvalova (rus)   Olga Sokolova (rus)  
Gracia Tour
1995   Hanka Kupfernagel (ger)   Judith Arndt (ger)   Valentina Gerasimova (rus)  
1996   Hanka Kupfernagel (ger)   Lenka Ilavska (svk)   Barbara Heeb (sui)  
1997   Hanka Kupfernagel (ger)   Barbara Heeb (sui)   Zulfia Zabirova (kaz)  
1998   Marcia Eicher-Vouets (sui)   Kathryn Watt (aus)   Lenka Ilavska (svk)  
1999   Hanka Kupfernagel (ger)   Tatiana Stiajkina (ukr)   Yulia Murenkaia (ukr)  
2000   Hanka Kupfernagel (ger)   Meike De Bruijn (ned)   Monica Valen-Valvik (nor)  
2001   Judith Arndt (ger)   Nicole Brändli (sui)   Lara Ruthven (usa)  
2002   Amber Neben (usa)   Hanka Kupfernagel (ger)   Priska Doppmann (sui)  
2003   Nicole Brändli (sui)   Judith Arndt (ger)   Lada Kozlikova (cze)  
2004   Nicole Brändli (sui)   Annette Beutler (sui)   Karin Thürig (sui)  
2005   Judith Arndt (ger)   Susanne Ljungskog (swe)   Madeleine Sandig (ger)  
2006   Judith Arndt (ger)   Amber Neben (usa)   Nicole Brändli (sui)  
2007   Judith Arndt (ger)   Alexandra Burchenkova (rus)   Andrea Bosman (ned)  
2008   Marianne Vos (ned)   Luise Keller (ger)   Alexandra Burchenkova (rus)  
2009   Trixi Worrack (ger)   Fabiana Luperini (ita)   Marianne Vos (ned)  
2010   Marianne Vos (ned)   Annemiek Van Vleuten (ned)   Nicole Cooke (gbr)  
2011   Tatiana Antoshina (rus)   Natalia Boyarskaya (rus)   Svetlana Stolbova (Bubnenkova) (rus)  
2012   Evelyn Stevens (usa)   Trixi Worrack (ger)   Sharon Laws (gbr)  
2013   Ellen Van Dijk (ned)   Evelyn Stevens (usa)   Emma Pooley (gbr)  
2014   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)   Katrin Garfoot (aus)   Eugenia Bujak (Alickun) (slo)  
2015   Alena Amialyusik (blr)   Trixi Worrack (ger)   Eugenia Bujak (Alickun) (slo)  
2016   Olena Pavlukhina (aze)   Shara Gillow (aus)   Alena Amialyusik (blr)  
2017   Riejanne Markus (ned)   Anouska Koster (ned)   Moniek Tenniglo (ned)  
2018   Emilia Fahlin (swe)   Olga Zabelinskaya (rus)   Maria Novolodskaya (rus)  

5 victories: Hanka Kupfernagel (ger)
4 victories: Judith Arndt (ger)
2 victories: Nicole Brändli (sui), Radka Kynclova (tch), Angela Ranft (ger), Marianne Vos (ned)