GP KRASNA LIPA
 
 Czechia
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
GP Krasna Lipa
1988   Radka Kynclova (tch)   Eva Orvosova-Lowe (svk)   Iveta Sitarova (svk)  
1989   Radka Kynclova (tch)   Eva Orvosova-Lowe (svk)   Ildiko Paczova (svk)  
1990   Eva Orvosova-Lowe (svk)   Radka Kynclova (tch)   Iveta Sitarova (svk)  
1991   Ildiko Paczova (svk)   Julie Pekarkova (cze)   Jarmilla Snahnicanova (svk)  
1992   Elena Barillova (svk)   Lenka Ilavska (svk)   Sarka Vichova (cze)  
1993   Sandra Kratz-Schumacher (ger)   Susanne Plambeck (ger)   Iveta Sitarova (svk)  
1994   Zinaida Stahurskaya (blr)   Rebecca Bailey (nzl)   Hanka Kupfernagel (ger)  
1995   Lenka Ilavska (svk)   Bogumila Matusiak (pol)   Judith Arndt (ger)  
1996   Hanka Kupfernagel (ger)   Kerstin Scheitle (ger)   Miluse Flaskova-Glave (cze)  
1997   Hanka Kupfernagel (ger)   Rasa Polikeviciute (ltu)   Lenka Ilavska (svk)  
1999   Hanka Kupfernagel (ger)   Yulia Murenkaia (ukr)   Sandra Missbach (ger)  
2000   Hanka Kupfernagel (ger)   Bogumila Matusiak (pol)   Valentina Karpenko (ukr)  
2001   Sandra Wampfler (sui)   Bogumila Matusiak (pol)   Sophie Creux (fra)  
2002   Bogumila Matusiak (pol)   Trixi Worrack (ger)   Anita Valen-De Vries (nor)  
2003   Valentina Karpenko (ukr)   Lada Kozlikova (cze)   Sarah Düster (ger)  
2004   Trixi Worrack (ger)   Chantal Beltman (ned)   Theresa Senff (ger)  
2005   Tina Liebig (ger)   Bogumila Matusiak (pol)   Eva Lutz (ger)  
2006   Theresa Senff (ger)   Lada Kozlikova (cze)   Hanka Kupfernagel (ger)  
2007   Hanka Kupfernagel (ger)   Andrea Graus (aut)   Edwige Pitel (fra)  
2008   Angela Hennig (Brodtka) (ger)   Trixi Worrack (ger)   Sarah Düster (ger)  
2009   Alexandra Burchenkova (rus)   Edwige Pitel (fra)   Martina Ruzickova (cze)  
2010   Trixi Worrack (ger)   Alexandra Burchenkova (rus)   Sarah Düster (ger)  
2011   Amanda Spratt (aus)   Natalia Boyarskaya (rus)   Larisa Pankova (rus)  
2012   Larisa Pankova (rus)   Carla Ryan (aus)   Martina Ritter (aut)  
2013   Amy Cure (aus)   Emma Pooley (gbr)   Martina Ritter (aut)  
2014   Brianna Walle (usa)   Martina Sablikova (cze)   Vera Koedooder (ned)  
2015   Tatiana Antoshina (rus)   Lauren Stephens (Robertson) (usa)   Anna Plichta (pol)  
2016   Cecilie Uttrup Ludwig (den)   Anna Plichta (pol)   Natalia Boyarskaya (rus)  
2017   Ruth Winder (usa)   Tayler Wiles (usa)   Ann-Sophie Duyck (bel)  
2018   Leah Thomas (usa)   Elizaveta Oshurkova (ukr)   Sofie De Vuyst (bel)  

5 victories: Hanka Kupfernagel (ger)
2 victories: Radka Kynclova (tch), Trixi Worrack (ger)