TOUR OF POLAND
 
 Poland
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Eurosport Tour
1998   Hanka Kupfernagel (ger)   Susanne Ljungskog (swe)   Sanna Lehtimaeki (fin)  
1999   Judith Arndt (ger)   Jenny Algelid (swe)   Valentina Gerasimova (rus)  
Eko Tour
2000   Lada Kozlikova (cze)   Nicole Brändli (sui)   Patricia Hempel (ger)  
2001   Christina Becker (ger)   Lada Kozlikova (cze)   Doris Posch (aut)  
2002   Valentina Karpenko (ukr)   Anita Valen-De Vries (nor)   Noemi Cantele (ita)  
2003   Tatiana Stiajkina (ukr)   Valentina Polkhanova (rus)   Olga Slyussareva (rus)  
2004   Tatiana Guderzo (ita)   Maja Wloszczowska (pol)   Bogumila Matusiak (pol)  
2005   Bogumila Matusiak (pol)   Volha Hayeva (blr)   Tereza Hurikova (cze)  
2006   Bogumila Matusiak (pol)   Grete Treier (est)   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)  
Tour of Poland
2007   Kirsten Wild (ned)   Grete Treier (est)   Stephanie Gaumnitz (Pohl) (ger)  
2008   Sara Mustonen-Lichan (swe)   Alexandra Burchenkova (rus)   Liesbet De Vocht (bel)  
2016   Jolanda Neff (sui)   Flavia Oliveira-Parks (bra)   Tetyana Riabchenko (ukr)  

2 victories: Bogumila Matusiak (pol)